CHP'li Şenel saldırı anını anlattı: Ayaklarımıza ateş edip çekip gittiler

CHP'li Şenel saldırı anını anlattı: Ayaklarımıza ateş edip çekip gittiler
Silahlı saldırıda yaralanan Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, 'Polisiz dediler, kurşun sıktılar eşim müdahale edince ona da attılar, çekip gittiler' dedi.

Burdur’un Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı CHP’li Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel uğradıkları silahlı saldırı anını anlattı. Şenel, sabah 04.30 sularında bir kişinin evlerine gelerek kendini polis olarak tanıttığını belirterek, "ayaklarımıza ateş etip çekip gittiler" dedi.

Silahlı saldırının ardından ameliyat olan Şenel’in tedavisi, eşi Fatma Şenel ile birlikte kaldığı hastanede sürüyor. Tedavi gördüğü odada, yaşadıklarını anlatan Şenel, şüphelilerin eşiyle birlikte kendisini ayaklarından vurduğunu belirterek şunları söyledi:

"5 KURŞUN BANA 2 KURŞUN EŞİME İSABET ETTİ"

"5 kurşun bana, 2 kurşun eşime isabet etti. Eşim bana kurşunlar atılırken araya girdi, müdahale etti sesli olarak. Ona da kurşun attılar. Sonra çekip gittiler. Olayla ilgili olan bu. Emniyet güçleri de araştırıyor zaten. Yakalamışlar."

Şenel, olaydan sonra, başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak geçmiş olsun demek için arayan herkese teşekkür etti.

"İYİLİĞE SAHİP ÇIKILDI"

Başkan Şenel, kendisini ziyaret eden CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker aracılığıyla da şu mesajı verdi:

"Sevgili dostlar, sosyal medyadan verilen destek ilçemden, ilimden, Türkiye’mden, ülke dışından gelen dostlarımızdan gelen destek beni ziyadesiyle memnun etti. Sayın Genel Başkanım arayarak sağlığımı sordu. Zaten genel başkan yardımcımız Seyit Torun hiç yalnız bırakmadı. Onun dışında telefonumda baktığımda genel başkan yardımcılarım, grup başkanvekillerim hep aramışlar ama ben ameliyatta olduğum için onları göremedim. Partimin de benim bu kadar yanımda, yakınımda olması, bana sahip çıkması beni fazlasıyla memnun etti. Ayrıca ilimiz valisi, ilimizdeki bütün yetkililer bu konuda seferber oldular suçluların yakalanması konusunda. Sayın İçişleri Bakanı aradı, Çevre ve Şehircilik Bakanı aradı. Ben tüm arayan, ilgilenen, sahip çıkan dostlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Sayın Vekilim Mehmet Göker de başından beri hep yanımızda oldu, kendisine çok teşekkür ediyorum. İyiliğe, doğruluğa, güzele böyle sahip çıkılması beni ziyadesiyle mutlu etti." (ANKA)

Öne Çıkanlar