CHP’li vekil oturma eylemine başlayacak

CHP’li vekil oturma eylemine başlayacak
Elazığ'da 41 yıl sonra CHP'nin çıkardığı tek vekil olan Gürsel Erol, seçim sonuçlarının ardından Genel Merkez'e istifa çağrısı yapmıştı.

CHP yönetimini ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya çağıran CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Genel Merkez binası önünde oturma eylemi başlatacağını açıkladı.

Elazığ'da 41 yıl sonra partinin çıkardığı tek vekil olan Erol, seçim sonuçlarının ardından parti yönetimine istifa çağrısı yapmıştı.

Erol çıktığı bir televizyon programında da kendisini hiçbir parti yöneticisinin tebrik etmediğini söylemişti. 

İLGİLİ HABER: CHP'DEN 41 YIL SONRA BİR İLKİ BAŞARAN VEKİLDEN SİTEM

Kişisel Twitter hesabından açıklama yayınlayan Erol, yeni eylem planını duyurdu.

CHP’li vekil, yarın saat 11.00’de Ankara’daki genel merkez önünde oturma eylemi başlatacağını bildirdi.

"GELECEK HEDEFİ OLMAYAN BİR YÖNETİM ANLAYIŞINI TANIMIYORUM"

Erol şunları söyledi: Gelecek hedefi olmayan, yalnızca iktidara karşı mücadele ve direniş hikâyesi anlatan bir yönetim anlayışını tanımıyorum. CHP’nin söylemi yalnızca mücadele ve direniş üzerine olmamalı; iktidar ve ülkeyi yönetme iddiası ve iradesi üzerine olmalıdır.

Ülke yönetimini hedeflemeyen, genel merkezi yönetmekle yetinenlere meydan okuyorum. Yarın saat 11.00’de Genel Merkez önünde oturma eylemi başlatacağım.
Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP’sine sahip çıkmalıyız. Eyleme tüm CHP örgütlerini, üyelerini ve gönül verenleri davet ediyorum. (POLİTİKA SERVİSİ)

 

Öne Çıkanlar