Çocuk istismarı yasası ve kimyasal hadım ARTI TV'de

Çocuk istismarı yasası ve kimyasal hadım ARTI TV'de
Mor Gündem'de Av. Özlem Özkan, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu ve adli tıp uzmanı Dr. Lale Tırtıl, çocuk istismarı yasası ve kimyasal hadım ile ilgili gelişmeleri değerlendiriyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV'de izleyeceğiniz ilk program ekranın ekoloji programı Ekolojik Odak oluyor. Ardından Mor Gündem'le Yadigar Anlı ekranlara geliyor. Son olarak da Aydın Selcen ile Dünya Ve Biz'i izliyoruz.

EKOLOJİK ODAK

Pelin Cengiz'in hazırlayıp sunduğu programda bu hafta, Türkiye'deki enerji ve su politikalarını, su kaynaklarının nasıl kullanılması gerektiğini Boğaziçi Üniversitesi'nden Akgün İlhan anlatıyor. Saat 18.10'da.

MOR GÜNDEM


Yadigar Anlı'nın hazırlayıp sunduğu programın yeni bölümünde meclise sunulan çocuk istismarı yasası ve kimyasal hadım ile ilgili gelişmeleri avukat Özlem Özkan, HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu ve adli tıp uzmanı Dr. Lale Tırtıl değerlendiriyor. Saat 20.00'de.

DÜNYA VE BİZ

Aydın Selcen'in sunduğu programda İstanbul Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan Güneş Ortadaoğu'daki gelişmeleri ele alıyor: ABD ve Rusya arasında yaşanan Suriye odaklı güç rekabetinin, İran'a karşı artan İsrail ve Suudi Arabistan baskısının, Türkiye'nin ulusal ve uluslararası yansımaları neler olacak? Ankara Zirvesi'nin sonuçları bağlamında Astana Süreci'nde sona mı gelindi? Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar