Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ne vaddediyor? ARTI TV'de

Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ne vaddediyor? ARTI TV'de
Aydın Selcen, Doç. Dr. Murat Somer ile 24 Haziran erken seçimini ve Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini konuşuyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV ekranlarına ilk olarak Ekolojik Gündem geliyor. Ardından Mor Gündem'i izliyoruz. Son olarak Aydın Selcen ile Dünya Ve Biz programı izleyecilerle buluşuyor.

EKOLOJİK GÜNDEM

Pelin Cengiz'in hazırlayıp sunduğu programda, Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ana Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Semra Cerit Mazlum, iklim değişikliği ie mücadelede küresel siyaset alanında neler yapıldığını, nelerin eksik kaldığını anlatıyor. Saat 18.10'da.

MOR GÜNDEM


Yadigar Anlı'nın hazırlayıp sunduğu programın bu haftaki bölümündei KADER Genel başkanı Nuray Karaoğlu ile erken seçim sürecindeki Türkiye'nin siyaset arenasındaki kadın temsiliyeti konuşuluyor. Saat 20.00'da.

DÜNYA VE BİZ


Aydın Selcen'in hazırlayıp sunduğu programın yeni bölümünde Koç Üniversitesi Siyaset Bilimleri ve Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Doç.Dr. Murat Somer konuk oluyor. Türkiye demokrasisi için kritik viraj 24 Haziran'da alınacak. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ne vaddediyor? Parlamenter sistemi savunanlar hangi tezleri savunuyor? Saat 21.00'da.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar