Cüneyt Özdemir'den AKP'li Ünal'a tepki: Beni Netflix lobisine atamış

Cüneyt Özdemir'den AKP'li Ünal'a tepki: Beni Netflix lobisine atamış
'Ağanın eli tutulmaz.'

Gazeteci Cüneyt Özdemir, AKP Genel Başkan Yardımcıs Mahir Ünal'ın "Cüneyt özdemir başta olmak üzere bir lobi oluşturdular." sözüne tepki göstererek "Sayın Mahir Ünal (belli ki RTÜK ile konuşmamış son detayları bilmiyor) sağolsun beni Netflix Lobisine Temsilci atamış. Ben de bu vesile ile böyle bir lobi olduğundan ve yeni görevimden haberdar oldum!" dedi

 

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, Serdar Ünal'ın Youtube kanalına katılarak Netflix hakkında açıklama yaptı. RTÜK'ün Netflix'e yaptığı sansür hakkında "Tepkileri ve hassasiyetleri" paylaştı diyen Ünal, gazeteci Cüneyt Özdemir'i hedef göstererrek "15 gündür bunu yazıp ciziyorlar. Cüneyt Özdemir başta olmak üzere bir lobi oluşturdular." dedi.

Cüneyt Özdemir de sosyal medya platformu Twitter'dan Mahir Ünal'a tepki gösterdi. Özdemir "Sayın Mahir Ünal (belli ki RTÜK ile konuşmamış son detayları bilmiyor) sağolsun beni Netflix Lobisine Temsilci atamış. Ben de bu vesile ile böyle bir lobi olduğundan ve yeni görevimden haberdar oldum! E madem öyle @netflixturkiye dm'den İBAN'ı yolluyorum, Ağanın eli tutulmaz.." dedi.

Öne Çıkanlar