DEVA Partisi binasına silahlı saldırı

DEVA Partisi binasına silahlı saldırı
DEVA Partisi'nden saldırıya ilişkin yapılan açıklamada 'millet iradesi kurşunlandı' denildi.

DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığına gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Bir otomobille parti binası önüne yanaşan kişilerden bir tanesi araçtan inerek parti binasına 7 el ateş açtı. Kurşunlar camlar ve masalara isabet ederken binada kimsenin olmaması olası faciayı önledi.

Arnavutköy Fatih Caddesi üzerinde bulunan DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na saldırı düzenlendi. Saat 03.30 sularında parti binası önüne yanaşan bir otomobilden inen bir kişi parti binasını hedef alacak şekilde 7 el ateş açtı.

Açılan ateş sonucunda kurşunlar camlara ve masalara isabet etti. İçeride kimsenin olmaması ise faciayı önledi.

DEVA’DAN AÇIKLAMA: MİLLET İRADESİ KURŞUNLANDI

Parti binasının kurşunlanması ile ilgili açıklama yapan Arnavutköy DEVA Partisi İlçe Başkanı Fatih Karabalık, "Şu anda emniyet ekiplerimiz burada kimliği belirsiz kişiler tarafından milletin iradesine ilçe binamıza silahlı saldırı gerçekleşti. Özellikle Arnavutköy’de bu tarz olaylar ile karşı karşıya geleceğimizi ummuyorduk. Genel olarak baktığımızda Türkiye’de herkesin belinde bir silah var bugün burada bir yaralımız yok sadece mal kaybı var, camlarımız kırıldı. Biz şu anda DEVA ailesi olarak sükûnetimizi koruyacağız, genel merkezimiz ve il merkezimize bilgi verdik. Kamera kayıtlarını incelediğimiz zaman malum kişiler tarafından bir aracın park edildiğini bir kişini içeriden çıkarak partimizi hedef alarak kurşunlama yaptığını görebiliyoruz. Biz de avukatlarımız ve merkezimizden haber bekliyoruz, olay şu anda çok sıcak" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar