Elon Musk'tan yeni Dogecoin yorumu: Servetini Dogecoin olarak hesapladılar

Elon Musk'tan yeni Dogecoin yorumu: Servetini Dogecoin olarak hesapladılar
Servetini Dogecoin olarak hesaplayan ünlü bir youtuber'a yanıt veren iş insanı Elon Musk, 'Umarım yaşamı Mars'a uzatmak için yeterlidir' paylaşımında bulundu.

Başta şaka amaçlı üretilen ancak Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın Twitter üzerinden yaptığı çıkışlarla değeri oldukça artan kripto para Dogecoin’le ilgili Musk’tan yeni bir yorum geldi.

Dünyanın en zengin kişilerinden olan Musk, kripto para piyasasında çeşitli alt coinlere dair yaptığı yorumlarıyla tanınıyor. Geçtiğimiz aylarda Twitter üzerinden Dogecoin’le ilgili yaptığı yorumlar yüzünden kripto paranın değerinde büyük değişiklikler yaşanmış, Musk bu nedenle çeşitli eleştirilere maruz kalmıştı. Musk, son olarak konu ile ilgili yeni bir paylaşımda bulundu.

SERVETİNİ DOGECOIN ÜZERİNDEN HESAPLADILAR

Musk, kendi servetini Dogecoin üzerinden hesaplayan bir youtubera yanıt verdi. Matt Wallace isimli YouTuber, Elon Musk'ın servetini Dogecoin olarak hesapladı. Wallace, Musk’ın yaklaşık 861 milyar Dogecoin’i (209 milyar dolar) bulunduğunu belirtti. Musk bu tweet mesajına yanıt olarak, "Umarım bu servet Mars’a yaşamı uzatmak için yeterlidir" yanıtını verdi.

Yorum dizisindeki bazı Dogecoin destekçileri ise bu para biriminin gelecekte Mars'ta resmi para birimi haline gelebileceğini belirtti.

Tweet mesajının ardından Dogecoin’de ciddi bir değişim gözlenmedi.

Dogecoin mayıs ayında 0,06 dolardan 0,74 dolarla zirveye yükselmiş ancak Musk'ın bir televizyon programında bu konuda şaka yapmasının ardından büyük değer kaybetmişti. Dogecoin şu anda yaklaşık 0.26 dolardan işlem görüyor.

KÖPEK PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Musk, önceki haftalarda Twitter'da köpeği Floki'nin fotoğrafını paylaşmış, ardından bu köpeğin ismini veya resmini taşıyan kripto para birimleri büyük değer kazanmıştı.

Elon Musk'ın köpeği Floki'nin adını taşıyan ve Dogecoin'den özenilerek yaratılan yeni kripto para birimi Flokinomiks, bir günde yüzde 2400 değer kazanmıştı. Shiba Inu (SHIB) isimli kripto paranın değeri ise yüzde 300’den fazla yükselmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar