Erdoğan: Salgını diğer ülkelerle eş zamanlı geride bırakmazsak daha ağır kayıplar yaşarız

Erdoğan: Salgını diğer ülkelerle eş zamanlı geride bırakmazsak daha ağır kayıplar yaşarız
AKP MYK toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs salgınına yönelik uyarılarda bulundu.

AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK), toplantısında yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler ve ilerleyen süreç hakkında video konferans aracılığıyla bakanlara seslenen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, süreçle ilgili çok önemli uyarılarda bulundu.

'FEDAKARLIK YAPMAZSAK ÇOK DAHA AĞIR KAYIPLAR YAŞAYACAĞIMIZI BİLİYORUZ'

"Bu süreçte fedakarlık yapmaz, salgını diğer ülkelerle eş zamanlı olarak geride bırakmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı biliyoruz" diye Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Bir müddet daha dişimizi sıkacağız, güzel günlere de kavuşacağız. Dünyadaki değişim, ülkemizin önünde yeni ve gerçekten çok büyük fırsat pencerelerinin açılmakta olduğuna işaret ediyor. Dünyadaki değişim, ülkemizin önünde yeni ve gerçekten çok büyük fırsat pencerelerinin açılmakta olduğuna işaret ediyor. Bu sıkıntılı dönemde, tedbirlere riayet ederek bize destek veren, 83 milyon vatandaşımızın her birine, şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte fedakarlık yapmaz, salgını diğer ülkelerle eş zamanlı olarak geride bırakmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı biliyoruz." (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar