Fatma Şahin, CHP'li belediyelere 'FETÖ' benzetmesini doğru bulmadı

Fatma Şahin, CHP'li belediyelere 'FETÖ' benzetmesini doğru bulmadı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, benzetmeyi kabul etmesinin mümkün olmadığını söyledi.

AKP'li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'li belediyeler için "FETÖ" ve PKK benzetmesi yapması hakkında konuşurken, "Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Böyle bir ifadeyi doğru bulmuyorum" dedi.

Yavuz Oğhan'la Bidebunudinle programına konuk olan Şahin, "Halkın oyuyla seçilmiş belediye başkanlarımız. Yol ve yöntemlerimiz farklı olsa da oturulur konuşulur. Ki zaten söylendiğinde de böyle bir benetme üzerinden gidilmedi, genelleştirme üzerinden gidildi. Çok bilmiyorum ama. böyle bir ifadeyi doğru bulmuyorum." diye konuştu.

Erdoğan, CHP'li belediyelerin salgına karşı yardım girişimlerine "FETÖ" ve PKK benzetmesi yaparak, "Asli işlerini yürütemeyen CHP'li belediyelerin giriştikleri bu tür faaliyetlerin amacı şov yapmaktır. Bunlar FETÖ ve PKK örgütleri tarafından da denenmişti. Sorun ekmek dağıtmak değil, bunu şehirdeki diğer faaliyetlerle uyumsuz, plansız yapmaktır. Sorun herhangi bir konuda farklı düşünmek değil, yalan söylemektir" demişti. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar