Galatasaray 5 gol yiyerek Avrupa'ya veda etti

Galatasaray 5 gol yiyerek Avrupa'ya veda etti
UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Galatasaray, deplasmanda Fransız ekibi PSG'ye 5-0 mağlup oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Galatasaray, deplasmanda Fransız ekibi PSG'ye 5-0 mağlup oldu ve grupta 2 puanla son sırada yer alarak Avrupa'ya veda etti.

Galatasaray, PSG ile Club Brugge Jan Breydel Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Fransız ekibi 7 ve 63'üncü dakikalarda Icardi, 61, 79 ve 83'üncü dakikalarda da Mbappe'den bulduğu gollerle rakibini 5-0'lık skorla geçti. Bu sonuçla PSG 9 puanla gruptaki liderliğini sürdürürken, Club Brugge ise 2 puanla 3'üncü sıraya geriledi.

İki takımın ilk 11'leri şu şekildeydi:

PARIS SAINT-GERMAIN: Rico, Kouassi, Diallo, Marquinhos, Kurzawa, Paredes, Bernat, Sarabia, Neymar, Mbappe, Icardi

GALATASARAY: Muslera - Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Seri, Belhanda, Ömer Bayram, Emre Mor

Öta yandan maç öncesi Porte de Saint Cloud'da toplanan yaklaşık 150-200 kişilik maskeli holiganın, sarı kırmızılı taraftarların üzerine yürüdüğü. Galatasaray taraftarının karşı atağa geçmesi üzerine güvenlik güçleri olaya müdahale ettiği bildirildi.

Konuyla ilgili konuşan Abdurrahim Albayrak, "Bizim arkadaşlarda herhangi bir şey yok, kimse endişe etmesin. Taraftarlar arasında ufak tefek tartışma olabilir, onlardan birisi oldu. Tribün lideri arkadaşlarla da görüştüm, herhangi bir şey yok, endişe edilecek bir şey yok." dedi. (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar