Halka 'Mastürbasyon yapın' çağrısında bulundular

Halka 'Mastürbasyon yapın' çağrısında bulundular
'Mastürbasyon sizi neyin memnun ettiğini keşfetmenin mükemmel bir yoludur.'

Avustralya'da bir hastane sosyal medya platformu Facebook'tan halka 'Mastürbasyon yapın' çağrısında bulunarak "Mastürbasyon, bir kişinin cinsel tecrübesinin normal ve sağlıklı bir parçasıdır" tavsiyesinde bulundu.

Brisbane kentindeki Queensland devlet hastanesi, sosyal medyadan paylaştığı mesajda halkı 'mastürbasyon yapmaya' davet etti.

Avustralya'nın Queensland eyaletine bağlı Brisbane kentinde bulunan devlet hastanesi, Facebook hesabından paylaştığı bir gönderide halka 'Mastürbasyon yapın' çağrısında bulundu.

Sputnik Türkçe'nin Daily Mail'den aktardığı habere göre paylaşılan mesajda kent sakinlerine mastürbasyonun sağlığa olan faydaları anlatılarak "Kendine el uzat" denildi.

Mesajda, "Mastürbasyon, bir kişinin cinsel tecrübesinin normal ve sağlıklı bir parçasıdır ve sizi neyin memnun ettiğini keşfetmenin mükemmel bir yoludur" ifadelerine yer verildi.

Mastürbasyonun herkes için tercih edilebilir olduğu ve aynı zamanda vücut sağlığına ve cinsel sağlığa çok sayıda faydasının olduğu belirtilen mesajda, "Bununla alakalı utanç ve korku duygularını azaltmak ve genel manada cinsel sağlığı ve kültürü geliştirmek üzere mastürbasyonla ilgili olumlayıcı mesajları normalleştirmeye çalışmak hepimiz için önemlidir" değerlendirmesinde bulunuldu.

Öne Çıkanlar