HDP’den Selçuk Bayraktar’a 'SİHA' yanıtı: İşte savaşın bir nedeni de bu

HDP’den Selçuk Bayraktar’a 'SİHA' yanıtı: İşte savaşın bir nedeni de bu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve Silah üreticisi Bayraktar AŞ'nin Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile HDP arasında sosyal medyada 'SİHA' tartışması yaşandı.

TSK'nin Kuzey Suriye'ye yönelik düzenlediği askeri harekatın ardından Silahlı Hava Aracı yapan Bayraktar A.Ş'nin Teknik Müdürü ve aynı zamanda AKP Genelbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından paylaştığı mesaja Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) Genel Merkezi'nin resmi Twitter hesabından yanıt verildi.


'DAMADIN SİHA'LARI YOK SATSIN HALKIN EVİNE İSE ATEŞ DÜŞSÜN'

Erdoğan Bayraktar'ın ifadelerini eleştiren HDP'den yapılan paylaşımda, "İşte bu savaşın bir nedeni de bu. Damadın SİHA’ları yok satsın, cebine paralar dolsun, halkın evine ise ateşler düşsün diye…" ifadelerine yer verildi.

 

 

HDP’ninin paylaşımını alıntılayarak HDP'ye yanıt veren Bayraktar, "Milli SİHA’lar bu milletin evlatlarınca tüm vatandaşlarımızın güvenliği için geliştirildi. Yüzyıllardır kardeşçe yaşayan evlatları düşman etmeye çalışan, çocukları dağa kaçıran alçak teröristlerin sözcüleri bundan rahatsız. ASLA yolumuzdan dönmeyeceğiz." ifadeleri kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar