Mansur Yavaş'ı karalama kampanyasının baş aktörü Necmettin Kesgin'e yakalama kararı

Mansur Yavaş'ı karalama kampanyasının baş aktörü Necmettin Kesgin'e yakalama kararı
Mansur Yavaş’ı karalama kampanyasının baş aktörleri arasında gösterilen Necmettin Kesgin hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Yerel seçim süreci boyunca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında yapılan karalama kapanyasının baş aktörlerinden Necmettin Kesgin hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkarıldı.

Necmettin Kesgin, daha önce Mansur Yavaş’ın şikayeti üzerine sahte senet düzenlediği için resmi belgede sahtecilikten 4 yıl, şantajdan 1 yıl 3 ay ve özel hayatın gizliliğini ihlalden 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 6 yıl 6 ay hapis cezası almış ve bu cezası istinaf mahkemesince tescillenmişti.

ÇOCUKLARA AİT MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER BULUNDU GÖRÜLDÜĞÜ YERDE YAKALANACAK

Necmettin Kesgin'in daha önceden de sahte ÖSYM belgesi düzenlemek suretiyle resmİ evrakta sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunuyordu. Kesgin, geçen ay ise 'çocuklara ilişkin müstehcen görüntü bulundurmaktan' 3 yıl ceza almıştı. Kesinleşmiş hapis cezaları da bulunan Necmettin Kesgin hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yakalama kararı çıkarıldı. Kesgin görüldüğü yerde yakalanarak cezaevine gönderilecek. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar