Marmara Adası'ndaki yangının şüphelisinin oğlu da gözaltına alındı

Marmara Adası'ndaki yangının şüphelisinin oğlu da gözaltına alındı
Balıkesir’in Marmara ilçesinde çıkan orman yangının, bahçesindeki otları yakması nedeniyle çıktığı iddiasıyla yakalanan şüphelinin oğlu da gözaltına alındı.

Balıkesir’in Marmara ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili soruşturma kapsamında bir şüpheli daha gözaltına alındı.

ARTI TV'YE BAĞLANAN BİR MARMARA ADASI SAKİNİ İDDİAYI DOĞRULAMIŞTI

Artı TV'ye bağlanan Çağatay Yozgatlı adlı bir Marmara Adası sakini'nin  yangında yaşananları anlatırken verdiği bilgide, bir ada sakininin 'evinin bahçesinden temizlediği otları yaktığı ve yangının bu nedenle çıktığı' iddiasını doğruladı.

Aynı saatlerde, soruşturma kapsamında, yangının şüphelisi olarak gözaltına alınan H.T'nin ardından oğlu O.T.'de İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

 

 

VALİLİLİK: SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Balıkesir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara Adası’nda dün öğleden sonra çıkan ve 10 saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alınan yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Marmara Adası Mestanağa mevkisinde dün öğleden sonra çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçramış, 3 ev ve jandarma lojmanları zarar görmüştü. Yaklaşık 60 evin tahliye edildiği yangında, 4 itfaiye eri ve bölge halkı dumandan etkilenmiş, hayvanlar telef olmuştu. Yaklaşık 80 hektarlık alanda etkili olan yangın, ancak zayıflayınca kontrol altına alınabilmişti.

(HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar