Mersin'de dezenfektan atölyesine çevrilen okuldaki patlamada yaralanan öğretmen yaşamını yitirdi

Mersin'de dezenfektan atölyesine çevrilen okuldaki patlamada yaralanan öğretmen yaşamını yitirdi
Mersin'in Toroslar ilçesinde bulunan Toroslar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki patlamada Ramazan Şahin ağır yaralanmıştı.

Mersin'in Toroslar ilçesinde bulunan Toroslar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, 3 Temmuz'da yaşanan patlamada ağır yaralanan Eğitim- Senli öğretmen Ramazan Şahin yaşam mücadelesini kaybetti.

Kimya Teknoloji Alanı'nda oluşturulan dezenfektan atölyesindeki patlamada Ramazan Şahin ile Hasan Satırlı ağır yaralanmıştı.

Şahin'in, yapılacak otopsisinin ardından Adana'nın Buluklu Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan Eğitim- Sen yaşamını yitiren üyesi Şahin'in ardından bir taziye mesajı yayımlayarak olayın takipçisi olacaklarını belirterek sorumluların açığa çıkarılması için mücadele edeceklerini kaydetti.

EĞİTİM-SEN: OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Yayımlanan taziyede; "Mersin Toroslar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi’nde dezenfektan üretimi sırasında meydana gelen patlamada yaralanan üyemiz Ramazan Şahin kaldırıldığı hastanede bugün yaşamını yitirmiştir. Ailesine, dostlarına ve tüm eğitim camiasına baş sağlığı diliyoruz. Üyemiz Ramazan Şahin’in ölümüne, bir öğretmenin de yaralanmasına neden olan bu olayın takipçisi olacağımızın ve patlamanın bütün yönleri ile aydınlatılması, sorumluluğu olanların açığa çıkarılması için mücadelemizi sürdüreceğimizin bilinmesini istiyoruz. Üyemizin cenazesi bugün yapılacak otopsiden sonra, Adana Kozan Yolu Buruklu Köyü Mezarlığı’nda defnedilecektir" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar