Milli irade ile araya şerit çektiler

Milli irade ile araya şerit çektiler
İstanbul'da Doğu ve Güneydoğu Sivil İrade Platformu'nun iftarına katılan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masası ile yurttaşların arasına şerit çekildi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim mitinglerinde dile getirdiği "Milletle el ele içiçe olacaksınız" ilkesi daha başlamadan hem de bir iftar yemeğinde son buldu.

İstanbul'da Doğu ve Güneydoğu Sivil İrade Platformu'nca düzenlenen iftar yemeğine katılan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanlarıve kurmaylarıyla oturduğu masa ile yurttaşların arasına şerit çekildi.

İftar salonun ortasına yurttaşlardan ayrıve güvenlik şeridiyle çevrilen masanın fotoğrafı İstanbul Valiliği resmi Twitter hesabından , "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Sivil İrade Platformunca düzenlenen iftar programına katıldı" mesajıyla paylaşılan fotoğraflar büyük tepki topladı.

Sosyal medya kullancısı yurttaşlar, iftar programındaki ayrımcı ve güvenlikçi uygulamaya karşı tepkilerini,"Bu mu halkın adamı" sözleriyle dile getirdi.

 

(HABERMERKEZİ)

 

Öne Çıkanlar