NASA Başkanı: UFO'lar uzaylılar tarafından yapılmış olabilir

NASA Başkanı: UFO'lar uzaylılar tarafından yapılmış olabilir
'Artık başka evrenlerin olabileceğine dair teoriler bile var.'

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) başkanı Bill Nelson, uzaylı yaşam formları ve ordu radarına takılan tanımlanamayan uçan cisimler arasında bir bağlantı olabileceğini söyledi. Nelson, paralel evren teorilerine de değinerek, paralel bir evrende yaşayan uzaylı formların olabileceğini kaydetti.

Bu hafta Virginia Üniversitesi’ne giden NASA başkanı Bill Nelson, askeriyenin radarına takılan tanımlanamayan uçan cisimler (UFO) ile dünya dışı yaşam arasındaki olası bir bağlantı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Bu pilotlarla konuştum ve bir şey gördüklerini biliyorlar ve radarları buna kilitlendi, " şeklinde konuşan Nelson, "Ve ne olduğunu bilmiyorlar. Ve ne olduğunu bilmiyoruz. Bu çeşit bir teknolojiye sahip olanın burada, Dünya'da bir rakip olmadığını umuyoruz." ifadelerini kullandı. 

Dünya dışı yaşam formları aramanın sürekli olarak üzerinde çalıştıkları bir görev olduğunu söyleyen Nelson, "Orada kim var? Biz kimiz? Buraya nasıl geldik? Olduğumuz şeye nasıl dönüştük? Nasıl geliştik? Nasıl uygarlaştık? Ve milyarlarca başka güneşe ve milyarlarca başka galaksiye sahip bir evrende aynı koşullar var mı? " diyerek bunun anlaması çok zor, çok büyük bir konsept olduğunu belirtti. 

Nelson, paralel bir evrende uzaylı uygarlıkların olabileceğini savunarak "Artık başka evrenlerin olabileceğine dair teoriler bile var" dedi ve "Eğer durum buysa, ben kimim ki Dünya gezegeninin bizimki gibi medeni ve organize bir yaşam formunun tek yeri olduğunu söyleyebilirim?" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar