PTT çalışanlarına patates ve soğan dağıtma işi verildi

PTT çalışanlarına patates ve soğan dağıtma işi verildi
CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen kararı eleştirerek, 'Bu yapılan açıkça zulümdür. PTT çalışanları sırtlarına 10'ar kiloluk çuvallar almaya ve taşımaya zorlanıyor' dedi.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, PTT çalışanlarıyla patates ve soğan dağıtılması kararını eleştirerek "Bu yapılan açıkça zulümdür. PTT çalışanları sırtlarına 10'ar kiloluk çuvallar almaya ve taşımaya zorlanıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Toprak Mahsulleri Ofisi’nin üreticiden aldığı patates ve soğanları PTT dağıtma kararı aldı.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, PTT personeli patates ve soğan dağıtırken çekilen fotoğrafı paylaştı. ANKA Haber Ajansı’na konuşan Antmen, "Kölelik Türkiye'ye geri geldi. PTT çalışanlarına 10'ar kiloluk patates ve soğan çuvalları yüklenip dağıtmaları baskısı yapılıyor. PTT çalışanları koronavirüs ölmezse çuvalların altında kalarak can versin diyorlar. Halkı dilenciye, PTT çalışanlarını da resmen köleye çevirdiler" dedi.

Antmen, iktidarın halkı patates ve soğana muhtaç ettiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Halkı patatese ve soğana muhtaç ettikten sonra çiftçinin elinde kalan patates ve soğanı, geçen senelerde terörist diyorlardı ya, işte o patates ve soğan çiftçisinin elinde kalan ürününü Toprak Mahsulleri aracılığıyla alarak, halka dağıtmaya karar verdiler." (ANKA)

Öne Çıkanlar