Sedat Peker'in eşinden günler sonra ilk paylaşım

Sedat Peker'in eşinden günler sonra ilk paylaşım
Sedat Peker'in eşi Özge Peker, "Sizin için döndüm" diyerek sosyal medyadan günler sonra ilk paylaşımını yaptı. Mesajında 'bizi çok özlediniz' ifadelerine yer verdi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir süredir sosyal medya paylaşımı yapması ve internet erişimlerinin engellendiği öne sürülen Sedat Peker ve ailesi tarafından uzun zaman sonra yeni bir paylaşım geldi.

Birkaç gün ardından ilk defa paylaşım yapan Özge Peker, mesajında "Bizi ve özellikle Miloş'u çok özlediniz. Her zaman yazdınız, merak ettiniz. Sizin için döndüm Instagrama yeniden. Sizleri gerçekten çok seviyorum. Siz iyi ki varsınız" dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz, bu konuyla ilgili Halk TV'de şu ifadeleri kullanmıştı:

"Beklenti şöyleydi; Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri barıştı. Emir Türkiye'ye geldi. Hemen arkasından da Sedat Peker'i gönderirler. Bugün öğrendiğim kadarıyla aksi olmuş. Sedat Peker'in eşinin ve çocuklarının internet erişimi açılmış. Tüm evin interneti kesilmişti. Öğrendiğim kadarıyla eşine ve çocuklarına bu izin verilmiş." 

Saymaz, "Benim bildiğim kadarıyla önümüzdeki hafta içerisinde Sedat Peker'in de içinde olduğu bir belgesel çalışması yayımlanacak" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar