Sedat Peker: Korkut Eken'le Mehmet Ağar'ı neden gözaltına almıyorsunuz?

Sedat Peker: Korkut Eken'le Mehmet Ağar'ı neden gözaltına almıyorsunuz?
Sedat Peker kardeşi Atilla Peker'in gözaltına alınmasının ardından açıklama yaptı.

Muğla Fethiye'de polisin düzenlediği operasyonda suç örgütü lideri Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay villada gözaltına alındı.

Sedat Peker, bugünkü videosunda Kutlu Adalı cinayetine ilişkin konuşurken Mehmet Ağar, Korkut Eken ve kardeşi Atilla Peker'e işaret etmişti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker kardeşi Atilla Peker'in gözaltına alınmasının ardından açıklama yaptı.

Sedat Peker'in kardeşinin gözaltına alınmasıyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"Devletin kutsallığına inanmış olan şahsım tarafından bunu söylemek çok acı.

Ancak namusu maaşı kadar olan bazı bürokratlar; korkut ekenle mehmet ağarı neden gözaltına almıyorsunuz, sadece benim kardeşimi alıyorsunuz?"

SEDAT PEKER KUTLU ADALI CİNAYETİNE İLİŞKİN KONUŞMUŞTU

Sedat Peker, bugünkü videosunda Kutlu Adalı cinayetine ilişkin konuşurken Mehmet Ağar, Korkut Eken ve kardeşi Atilla Peker'e işaret ederek şunları anlatmıştı:

"1996’da Kutlu Adalı’nın cinayetine değineceğiz dedik. Söz namus. Biz o zaman Mehmet Ağar, Korkut Eken hep beraberiz. Çocuğuz o zaman. Bana genelde iş adamlarını yönlendiriyorlar, faili meçhullerden ziyade. Onları da anlatacağım. Bana dedi ki, "Kıbrıs'ta bir adam var, Kıbrıs'ı Rumlara satmak istiyor." Dedim sana öz kardeşimi vereceğim, Atilla Peker'i. Uzmandır, sokaklarda yetişmiştir.

Yüce Allah o insanın kanını bize nasip etmedi. Adam namuslu adam, bu günleri görmüş, namuslu adam. Rumlara Kıbrıs'ı satacağı yok. Hep böyle yapıyorlar vatanseverlik, vatanseverlik milleti coşturuyorlar, herkesi bir birine sokuyorlar. Aradan zaman geçti, döndüler üç dört gün sonra. Denk gelinemedi. Korkut abiyle konuştuk. Dedi sonra gideceğiz. Onlara bağlı başka bir ekip öldürmüş. Karşılaştık Korkut abiyle, "Halloldu o iş" dedi. Atilla Peker kanser oldu evde yatıyor, duruyor söyler, Öldürsek öldürdük derdim. O eşinin mücadelesini ben hep uzaktan izledim. Şimdi diyecekler niye anlatmadın. Yahu sen her gördüğünü anlatıyor musun? Hepimiz birbirimizin aynısıyız."

 

Öne Çıkanlar