'Sex And The City' geri dönüyor

'Sex And The City' geri dönüyor
Yarım saatlik 10 bölümden oluşacak yeni sezon HBO Max’te yayımlanacak.

HBO’nun 1998-2004 aralığında yayımlanan popüler romantik komedisi Sex and The City’nin geri döndürüleceği uzundur konuşuluyor. Türlü söylenti ve iddianın ardından dizinin yeni bir sezonla ekrana dönüşü resmiyet kazandı.

Bantmag.'in aktardığına göre; dizinin orijinal kadrosu bir eksikle toplanıyor. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis, "And Just Like That…" isimli yeni Sex and The City sezonunda kamera karşısına geçecek. Samantha Jones karakterini canlandıran Kim Cattrall ise bu nostaljiye hayır demeyi tercih etti. 

2020’nin son haftasında Women’s Prize for Fiction podcastine konuk olan Cattrall, söylentiler hakkında konuşmuş ve olası rebootta yer almak istemediğini bir kez daha dillendirmişti. Nitekim geçtiğimiz yıllarda serinin üçüncü uzun metrajı için benzer dedikodular çıkmış, Cattrall buna sıcak bakmadığını açıkladığında sosyal medyada Sex and The City hayranları tarafından olumsuz tepkilerle karşılaşmıştı. "Bir seçim şansım var ve bunu elde etmek için çok çalıştım. Gerçekten istemediğim bir şeyi yapmanın iyi olma ihtimali yok." diyor Cattrall.

Yarım saatlik 10 bölümden oluşacak yeni sezon HBO Max’te yayımlanacak. Çekimler bahar aylarında New York’ta başlıyor. Carrie, Miranda ve Charlotte’u 50’li yaşlarında izleyeceğimiz "And Just Like That…" sezonunun yürütücü yapımcısı, Michael Patrick King.

Öne Çıkanlar