'Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan 12 gazeteciden biri Ahmet Hakan'

'Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan 12 gazeteciden biri Ahmet Hakan'
Gazeteci Serkut Bozkurt, Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu iddia etti.

Sezgin Baran Korkmaz’dan aylık düzenli para aldıkları ifade edilen 12 gazetecinin kim olduğu tartışılmaya devam ediyor. Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, Sezgin Baran Korkmaz’dan aylık alan 12 gazeteci olduğunu yazdı. Korkmaz’ın Sevilay Yılman’a dinlettiği ses kaydında bu isimler yer aldığı öne sürülmüştü.

Korkmaz’ın otellinde kaldığı ortaya çıkan Veyis Ateş, Sevilay Yılman, Cem Küçük, Tahir Sarıkaya ve Özışık kardeşlerle ilgili iddialar gündeme geldi.

Şule Aydın’ın YouTube yayınına konuk olan gazeteci Serkut Bozkurt, 12 gazeteci arasında Hürriyet Gazetesi Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun’un da olduğunu iddia etti. Bozkurt, Murat Ağırel’in yazısında bahsettiği, Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu iddia etti.

Bozkurt, "Ahmet Hakan ismine insanların şaşıracağını sanmıyorum. Cem Küçük hikayesi gibi. Cem Küçük, Sedat Peker’e bir tweet attı. Peker, ‘sana hesabını sorarım’ diyence sustu. Bu kişilerin hepsinin ses kaydı var. Sedat Peker daha profesyonel gidiyor ve görüntülü ses kayıtlarını alıyor. Sezgin Baran Korkmaz ise ses kaydı alıyor. Bütün bunların hepsi deşifre olacak." dedi.

Bozkurt, Sedat Peker’in pazar günkü vidosunda Ahmet Hakan ve Cem Küçük’ü deşifre edeceğini belirtti.

Bozkurt, Sedat Peker’in de para verdiği gazetecilerin olduğunu kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar