South Park'tan salgın temalı yeni bölüm

South Park'tan salgın temalı yeni bölüm
Coronavirus temalı olacak özel bölüm 10 Mart'ta yayımlanacak.

ABD yapımı animasyon komedi dizisi "South Park", salgın konulu ikinci özel bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölüm 10 Mart’ta yayımlanacak.

"South Park", ikinci kez Coronavirus salgınını konu edinecek. Diziyi yayımlayan Comedy Central kanalı, 10 Mart’ta "South ParQ The Vaccination Special" adıyla yeni bir salgın özel bölümü yayımlanacağını duyurdu.

Salgın konulu bir saatlik ilk özel bölüm, son yedi yılın en yüksek reytingini almıştı. Bölümde, Stan, Cartman, Kyle ve Kenny ‘yeni normal’de okula dönüyorlardı.

AŞI MÜCADELESİ

NTV'nin aktardığına göre; yeni bölümde ise kasabada coşkulu bir Covid-19 aşısı olma heyecanı yaşanırken, çocuklar öğretmenleri için aşı bulmalarını engellemeye çalışan militan bir grupla karşı karşıya gelecek.

1997 yılından bu yana 24 sezondur yayımlanan kara mizah türündeki dizi, gelmiş geçmiş en popüler ve başarılı çizgi dizilerden biri olarak kabul ediliyor. "Simpsonlar"dan sonra ABD’de en uzun süreli yayımlanan, Trey Parker ve Matt Stone tarafından yaratılan "South Park", bugüne dek pek çok ödül kazandı.

Dizinin 1999 yılında "South Park: Bigger, Longer & Uncut" adlı uzun metraj sinema filmi de gösterime girdi.

Öne Çıkanlar