Bunalımda olan genç, anne ve babasını öldürdükten sonra kendi yaşamına son verdi

Bunalımda olan genç, anne ve babasını öldürdükten sonra kendi yaşamına son verdi
Çorlu’da bir süredir bunalımda olduğu iddia edilen Eren Aslankılıç, tartıştığı annesi ile emekli astsubay babasına ateş ettikten sonra, aynı silahla kendisini vurduğu öğrenildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, annesi Nurhan (57) ile emekli astsubay babası Ali Aslankılıç'ı (60) tabancayla vurarak öldüren Eren Aslankılıç (20), aynı silahla kendi yaşamına da son verdi.

DHA’nın haberine göre olay dün gece Çorlu’ya bağlı Alipaşa Mahallesi'nde, Aslankılıç ailesinin oturduğu dairede meydana geldi. Bir süredir bunalımda olduğu iddia edilen Eren Aslankılıç, evde oturdukları sırada annesi Nurhan ve babası emekli astsubay Ali Aslankılıç ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine Eren Aslankılıç, babasına ait tabancayla anne ve babasına ateş edip, ardından aynı silahla kendisini de vurdu.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Nurhan ve eşi Ali Aslankılıç'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eren Aslankılıç da doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Polisin, olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Öne Çıkanlar