Türkiye'nin Coronavirus tablosu: Vaka sayısı yükselişini sürdürüyor

Türkiye'nin Coronavirus tablosu: Vaka sayısı yükselişini sürdürüyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı son tabloda can kaybı ve vaka sayısında artış yaşanıyor. Son 24 saatte 24 kişi daha yaşamını yitirirken vaka sayısı bin 212 kişi olarak açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Coronavirus (Covid-19) salgınının Türkiye'deki seyrine ilişkin günlük olarak kişisel Twitter hesabından paylaştığı tabloya göre, son 24 saatte 24 kişi hayatını kaybederken toplam can kaybı 4 bin 974'e yükseldi. Normalleşme uygulamalarının ardından yeni vaka sayılarındaki artış bugün de sürdü. bin 212 olarak açıklanan yeni vaka sayısı dün bin 192'ye gerilemişti. 

Yoğun bakımdaki vakalarn sayısını ve bulundukları kentleri de açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artış gösteren vaka sayısına yönelik, "Mücadelemiz için aradaki fark yeterli değil" uyarısıında bulundu:

"İzmir'de 28, Kocaeli'de 20, Sakarya'da 3 vakamız yoğun bakımda. Toplam test sayımız 3 milyona yaklaştı. Bugün iyileşen hasta sayımız yeni vaka sayımızın üstünde. Fakat mücadelemiz için aradaki fark yeterli değil. Vaka sayımızı tedbirlerle azaltmalıyız." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar