Türkiye siyasetinin gündemi ARTI TV'de

Türkiye siyasetinin gündemi ARTI TV'de
Bu akşam İnsan hakları Ajandası, Ankara Gündemi ve 45 ARTI 45 programları Türkiye'nin önemli gündem maddelerinin detaylarını izleyicileriyle buluşturuyor.

HABER MERKEZİ-  Bu akşam ARTI TV programlarında Türkiye'nin önemli konuları konuşulmaya devam ediyor. Önce Hürrem Sönmez konuklarıyla Türkiye'de yaşanılan hak ihllallerini mercek altına alıyor. Ardından Ankara Gündemi'nde Sibel Hürtaş Eski Yargıtay Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu ile YSK değişikliklerini ve Nuriye Gülmen davasının detaylarını konuşuyor. 45 ARTI 45'in konuğu Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın Türkiye siyasetini değerlendiriyor.

İNSAN HAKLARI AJANDASI

Hürrem Sönmez'in hazırlayı sunduğu programda avukat Ezgi Duman, gazeteci Gökçer Tahincioğlu ve Gündem Çocuk Derneği'nden Ezgi Koman, cezaevlerinde anneleriyle beraber cezaevlerinde anneleriyle beraber kalan çocukların durumu ile haftanın diğer hak ihlallerini konuşuyorlar. Saat 18.00'de.

ANKARA GÜNDEMİ

Sibel Hürtaş'ın hazırlayıp sunduğu programında bu akşam Eski Yargıtay Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nu konuk ediyor. Eminağaoğlu YSK'nın değiştirilen yapısını, 2019 seçimlerinde yapılacak oy pusulaları değişikliğini, yeni tasarının ne getirdiği ve karar duruşması öncesinde avukatlarıyla görüşmesi engellenen Nuriye Gülmen davasının ne olacağını değerlendiriyor.

45 ARTI 45

Cihangir İslam ile Kadir Gökmen Öğüt'ün hazırlayıp sundukları 45 ARTI 45 'in bu akşamki konuğu Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın'la Türkiye nereye gidiyor, yeni partiler, dış politika ve Türkiye iç siyaseti konuşuluyor. Saat 21.00'de

Öne Çıkanlar