Yandaş yazar Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Haddini bildirmek gerek!

Yandaş yazar Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Haddini bildirmek gerek!
Kılıçdaroğlu’nun Çubuk’a provokasyon için gittiğini yazan Özışık, ‘asıl terörist sensin’ şeklinde hakaretlerde bulunduğu CHP liderini ‘haddini bildirmek’ gerek sözleriyle hedef gösterdi.

 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da asker cenazesinde uğradığı saldırıyı anlatması hükümet yakın medyayı ve yazarları öfkelendirdi.

Kılıçdaroğlu, dün meclis grup toplantısında Çubuk’taki asker cenazesinde uğradığı saldırıyı "Hayatımda iki kez polisin akrep aracına bindim. Artvin'de saldıran PKK'ydı. Çubuk'taki saldırıyı gerçekleştirenlerin PKK'dan bir farklı yok. PKK ülkeyi bölmek istiyor, bunlar da ülkeyi bölmek istiyor. Aynı yolun yolcusuydular" ifadeleriyle anlatmıştı.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesi köşe yazarı Süleyman Özışık, "Terörist sensin" başlıklı bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Kılıçdaroğlu’na ilişkin tepki yazısında "alçak" şeklinde ifadeler kullanan Özışık, devamında "Haddini bildirmek gerek" dedi.
 

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN ‘GÖZLERİ DÖNMÜŞTÜ’ DEDİĞİ SALDIRGANLARI ŞEHİT YAKINI İLAN ETTİ

Çubuk’ta CHP liderine saldıranların ve o gün orada olan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’nın "gözü dönmüş binlerce kişi" olarak tarif ettiği saldırganların, hayatını kaybeden asker Yener Kırcı’nın yakınları olduğunu iddia eden Özışık, "Şehit yakınlarını PKK'lı alçak teröristlerle bir tutacak kadar şirazeden çıkanlara da haddini bildirmek gerek! Hiç kimse bu adiliği, bu alçaklığı yapamaz, yapmaya çalışsa dahi kimse buna izin vermez!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun saldırıya uğradığı köydeki vatandaşlar, söz konusu saldırganları tanımadıklarını, dışarıdan geldiklerini basına anlatmıştı.

‘SEN ŞEHİT İÇİN DEĞİL PROVOKASYON İÇİN ORAYA GİTTİN’

"Şurası bir gerçek ki sen şehitleri düşündüğün için o cenaze törenine gitmedin! Basbayağı provokasyon amacıyla gittin!" iddiasında bulunan Özışık, Kılıçdaroğlu’na yönelik "katil" göndermesi yaparak "Yaptıklarının karşılığını saldırıyla almış oldun" diye yazdı.

‘ASIL TERÖRİST SENSİN’

CHP liderini hedef gösteren Özışık şunları kaydetti:

"Şehit yakınları seni istemedi yahu ötesi var mı? Ama sen, bu uyarılara rağmen, katilin olay mahalline dönmesi gibi kalkıp o cenazeye gittin ve oradaki insanları isyan noktasına getirdin. Yaptıklarının karşılığını istemediğimiz, tasvip etmediğimiz bir saldırıyla almış oldun. Erdemli bir davranış gösterip "Oradaki şehit yakınlarının acısını anlıyorum. Bu olayı daha fazla büyütmeye gerek yok" diyeceğine hâlâ bu insanlara terörist diyorsan...

Ben de bu ülkenin tüm şehit yakınları adına sana diyorum ki…Asıl terörist sensin!"

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar