Resmi Gazete yayımlandı.
Dinciler hep her namaz kılanın ordudan atıldığı tezini kullandılar ve AKP bu tezi çok sevdi.
Kadınlar, İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesini Kadıköy'de protesto etti.
Çocuklarını kaybeden aileler ile 92 STÖ, İzmir depreminde birçok çocuğun yaşamını yitirdiği Rıza Bey Apartmanı’nın çocuk parkı olmasını istedi.
Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, lüks bir araç içerisinde uyuşturucu kullandığı görülen AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili MKYK üyesinden açıklama geldi.
Elazığ’da 2019 yılında AKP Milletvekili Tolga Ağar’ın evine gittikten bir gün sonra şüpheli bir şekilde ölü bulunan gazeteci Yeldana Kaharman’ın yer aldığı haberlere erişim engeli getirildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Charlie Hebdo dergisinin yöneticileri hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasından 4 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.
'Biz sadece işletmelerimizin açılması noktasında fikir beyan etmiyoruz, bir yıldır işletmelerimizin kapalı kalmasına rağmen binlerce kişinin bir arada toplanmasına anlam veremiyoruz.'
Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, lüks bir araç içerisinde uyuşturucu kullandığı görülen AKP'li Ayvatoğlu ile ilgili parti yönetiminden bir açıklama geldi.
Cengiz İnşaat'ın İkizdere'de İşkencedere Vadisi'nde açmak isteği taş ocağına karşı İkizdere halkı nöbete başladı.
Kürşat Ayvazoğlu'nun AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte çekilmiş fotoğrafları da sosyal medyada yayınlandı.
Sağlık Bakanı Koca 'başarı hikayesi yazdıklarını' savunurken hekimler isyan etti: Tüm illerin neredeyse tamamı kırmızıya dönüştü, sesinizi çıkaramadınız. Bir 'tweet bile' atmadınız!
Partide kimi siyasetçiler 7. Olağan Kongre sonrasını, 19 yıllık iktidarın ardından 'ikinci yeni dönem' olarak nitelendiriyor.
İktidar siyasi hatta yön ayarı yapmıştır. Dini merkeze almaya yönelmiştir. Faiz tartışması da gösteriyor ki bundan sonra ekonomide olması muhtemel şeylerin anlamını bulacağı temel de budur.
‘İstanbul’da Kadınların Gözünden Türkiye’de Kadın Olmak’ araştırması sonuçlarını açıklayan Kaftancıoğlu, iktidara ‘Cümleleri değişir ama zihniyetleri değişmiyor’ eleştirisinde bulundu.
‘AK Parti yandaşlığı, AK Parti aidiyeti, AK Parti’de görevli olmak, Türkiye'de özel bir ayrıcalık, bir VİP oldu’
Olaya tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, #FıratDelikanlıTutuklansın etiketiyle Twitter’dan kampanya başlattı.
AKP'de MKYK sayısının artmasını "Erdoğan'ın tatmin edeceği kişi sayısı çoğaldı" diye yorumlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'kabine değişikliği ihtimali arttı' dedi.
AKP Kongresi'ne Coronavirus ortamında kalabalık katılım sosyal medyada tepki çekti.
Hükümete yakınlığıyla bilinen Memur-Sen, Hak-İş sendikaları ile TİSK, AKP hükümetini ILO'ya şikayet edip, ‘Üyelerimiz baskı ve tacize uğruyor’ dedi, denetimsizliği anlattı.
PPK’da alınan faiz kararları nedeniyle 3 Merkez Bankası Başkanı’nın görevine son verildi. Ancak kararlarda oy kullanan 6 PPK üyesi hiç değişmedi.
Muhalefet, Harp Okulları ile Astsubay Yüksekokulları’na giriş şartlarından ‘irtica’ koşulunun kaldırılmasına tepki gösterdi.
CHP’li Çakırözer, Pamukova ve Çorlu başta olmak üzere birçok yerde yaşanan tren kazalarını anımsatarak, ‘Bu atamalar böyle giderse bu kazaların da sonu gelmez’ diye uyardı.
Recep Tuna hakkındaki şikâyeti savcılığa MHP’li Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu yapmıştı.
Ama ne yapsalar olmadı. Kürtleri iradeleri dışında davranmaya razı edemediler. Yani teslim alamadılar!
Sonuç olarak bütün söz ve eylemlerinden anlaşılan; hanedanlığını ‘önünde radikal milisler arkasında devletle’ sürdürmeye kararlı olduğu.
AKP Sözcüsü, İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesi nedeniyle yapılan eleştirilere cevaben 'Birçok çeşitli eleştiriler var. İyi niyetli olan eleştirilerin hepsine saygı duyuyoruz' dedi.
Tüm bu olaylar, bir haftanın içinde oldu. Muhalefet bu gelişmelerin içinde boğulmuş durumda.
Kongreden sonra AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında MYK üyeleri belli oldu.
AKP'nin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde yaşanan yoğunluk ve Covid-19 tedbirsizliği kameralara yansımış 'Fahrettin Koca nerede' etiketiyle tepkiler yağmıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.