Ancak 'bunlar bir erken seçime hazırlık adımları değil, doğrudan seçimlerin ortadan kaldırılmasına yönelik adımlardır.' desek, 'hadi canım!' itirazları hiç de az olmayacaktır.
Şenyaşar ailesinin Urfa Adliyesi'ndeki adalet öbeti sürüyor.
'Bunlar Erdoğan’ı kurtarır mı? Kurtarmaz. Batırır'
Bir kez daha AKP Genel Başkanı seçilen Erdoğan, teşekkür konuşması yaptı.
AKP'nin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde yapılan tüzük değişikliğiyle Genel Başkanvekilliği 2'ye, MKYK üye sayısı 75'e çıkarıldı.
Görevden alınan Eğil Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Ensarioğlu hakkındaki davanın ikinci duruşması görüldü.
AKP 7. Olağan Kongresi'nde MKYK adayları belli oldu. Oy pusulasında, AKP üst düzey yönetiminde yer alacağı söylenen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın olmaması dikkat çekti.
MHP'nin, AKP 7. Olağan Büyük Kongresi’ne geniş bir heyetle katılması dikkat çekti.
Coronavirus pandemisi gerekçe gösterilerek birçok hak arama eyleminin yasaklandığı günlerde AKP kongresinde hiçbir önleme uyulmadı.
AKP Kongresi'nin olduğu günde dolar/TL kuru günlük yüzde 1 artışla 8'in üzerini test etti. Gösterge tahvil faizi yüzde 20'yi görürken, risk primi de 468 baz puandan işlem gördü.
AKP'nin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde konuşan Erdoğan, 'Bugün yapacağımız tüzük tadilatıyla 50 kişilik değil 75 kişilik bir Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ile yola devam edeceğiz' dedi.
'İstanbul Sözleşmesi hiç uygulanmadı. Kaldırılan sözleşme eğer uygulansaydı ne ben bu halde olurdum ne de çocuğum. Bize kötülük yapanlar elini kolunu sallayarak yaşıyor...'
Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü: Bu ülkede sokakta, meydanlarda bir savaş yok belki ama bu ülkede kadınların yaşam hakkı için idareci erkeklerle savaşımız var.
Değişikliği değerlendiren emeli Tümgeneral Ahmet Yavuz, ‘Bu değişiklikle tarikatlara ve cemaatlere, eğer iktidara karşı bir tavırları yoksa, yol açılmış oluyor’ dedi.
Hangi partiyi desteklediğiniz yada desteklemediğiniz hiç önemli değil, iktidarın önemli bir kişisi böyle bir tümce kuruyorsa ben o iktidarın hepsinden şüphe ederim
İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme, tek kişinin keyfiyetinden kaynaklanan geriye doğru yıkıcı bir karar olarak tarihe geçecek.
'İnsanlar, yaptıkları kadar, yapmadıklarından da sorumludur. Konuştuklarından olduğu kadar, sustuklarından da suçlanırlar.'
CHP'li Murat Emir akıbeti belli olmayan 1,5 milyon doz Pfizer aşısı hakkında yarın yapılacak AKP kongresini işaret eden bir açıklama yaptı.
Barış Anneleri, 15 gündür Urfa Adliyesi önünde ‘adalet’ nöbeti tutan Şenyaşar ailesini ziyaret etti.
Darüşşafaka Spor Kulübü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine yönelik bir paylaşımda bulundu.
Anayasa Mahkemesi, iptal kararlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'Meclis’in yetkisini kullanamazsın, kullandığın yetkinin yasal dayanağı yok' vurgusu yapıyor.
İnsan hakları savunuculuğu kapsamında yürüttüğü çalışmalar nedeniyle gözaltına alındığını ve suçlandığını belirten İHD Eş Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan, mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.
'Bugüne kadar yaptığımız her şey aslında hazırlıktı. Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü ve asıl şimdi başlıyoruz. 24 Mart yeni ve büyük bir yolculuğun başlangıcı.'
'İlgili bilgi okulun resmi internet sitesinde yer almasına rağmen resmi bir duyuru yapılmadı.'
‘Halkın enflasyonu’ araştırmasına göre memur ve emekliye ilk 6 ay için verilen yüzde 3 zam buhar olduğu gibi, dar gelirlinin gıda mallarını alım gücü yılbaşına göre 6.2 puan eksiye düştü.
'Aşılamada yeni grup açmadılar. Aşı temininde sorunlar sürüyor. Geçen hafta merkezlerden aşı getirmek yerine, elinde aşı olan ASM’lerden olmayana götürdüler.'
'Bütün evlere ateş düşmüş olacak. İnanmadığımız, güvenmediğimiz resmi enflasyon bile katlanacak' diyen Konukman, bunun da fakirleşmeye neden olacağını belirterek uyardı.
'HDP'ye karşı saldırıların kökeninde Kürt düşmanlığı var.'
AKP kongresine 11 parti davet edildi. Bu partiler arasında HDP bulunmuyor.
'Ayasofya'nın açılışı gibi tarihi bir meydan okumayı gölgede bırakacak bir tavırla sürekli polemiklerin içinde olmanız Ayasofya için bedel ödeyen herkesi üzmekte.'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.