'Aşılamada yeni grup açmadılar. Aşı temininde sorunlar sürüyor. Geçen hafta merkezlerden aşı getirmek yerine, elinde aşı olan ASM’lerden olmayana götürdüler.'
'Bütün evlere ateş düşmüş olacak. İnanmadığımız, güvenmediğimiz resmi enflasyon bile katlanacak' diyen Konukman, bunun da fakirleşmeye neden olacağını belirterek uyardı.
'HDP'ye karşı saldırıların kökeninde Kürt düşmanlığı var.'
AKP kongresine 11 parti davet edildi. Bu partiler arasında HDP bulunmuyor.
'Ayasofya'nın açılışı gibi tarihi bir meydan okumayı gölgede bırakacak bir tavırla sürekli polemiklerin içinde olmanız Ayasofya için bedel ödeyen herkesi üzmekte.'
Boğaziçi Üniversitesi'ne Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasına karşı yapılan eylemlere katıldığı için tutuklanan Necmettin Erdem, Koral Hacıbeyoğlu ve Akın Karakuş tahliye edildi.
DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, 'Eşitsizlikleri, adaletsizlikleri giderecek politikalar hayata geçirmek gerekirken sözleşmenin tartışmaya açılması kabul edilemez' dedi.
Boğaziçi direnişinde tutuklanan 6 öğrenci için Boğaziçi öğrencilerinin ilan ettiği boykot başladı.
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, Merkez Bankası'ndaki başkan değişikliğine ilişkin Twitter üzerinden değerlendirmelerde bulundu.
Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği, İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine karşı Danıştay'da iptal davası açtı.
‘Anayasaya, TRT Kanunu’na ve TRT yayın ilkelerine açıkça aykırı olan bu taraflı yayıncılık talimatı kim veya kimler tarafından verilmektedir?’
Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri, Erdoğan’ın elinde Meclis’i bypass etme aracına dönüştü. Evren, 1 kararname yayımlarken Erdoğan 71 kararname yayımladı.
'Değerli Ömer Faruk Gergerlioğlu vekilimiz; haklı olan kazanır, birlikte kazanacağız.'
'HDP'ye kapatılma davası ve Gergerlioğlu kararı MHP'ye kongre öncesinde bir ödül olarak verildi.'
'Bu hukuk dışı saldırılardan güçlenerek çıkacağız' diyen Selahattin Demirtaş, AKP'nin Türkiye genelinde çok daha büyük oy kayıpları yaşayacağını ifade etti.
'En çok şiddete uğradığımız evler de mücadele alanlarımız, saat 21.00’de her pencerede ses çıkarıyoruz.'
'İstanbul Sözleşmesi Batı’nın insan ve kainatın doğasına karşı açtığı savaşta insanı cinsiyetsizleştirmek aşamasının aklıdır.'
TBMM'de bu hafta, kamu görevine atanacaklar hakkında yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması hükümlerini yeniden düzenleyen kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak.
CHP'li Şevkin, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Sözleşmesi'ni feshetmesine tepki gösterdi.
Cumhuriyet gazetesi yazarı Erdal Sağlam, kararın çarşamba günü yapılacak AKP kurultayı öncesi parti tabanına mesaj anlamı taşıdığının tahmin edildiğini yazdı.
‘Sayın cumhurbaşkanı 2015’li yıllarda parti kapatma gibi bir durum kabul edilmemeli, anayasaya parti kapatmasının teklif edilmesi bile olanaksızdır diyordu, şimdi ne oldu?’
AKP kulislerini hareketlendiren iddialara göre Binali Yıldırım, Ömer Çelik, Hayati Yazıcı gibi AKP’deki etkin isimlerin yeni kabinede yer alabileceği konuşuluyor.
AKP'nin Çarşamba günü yapılacak kongresi öncesinde geniş çaplı bir kabine revizyonu gerçekleştirileceği öne sürüldü.
bir toplumsal hareket, sadece hareket edebilme yeteneği, kararlılığı ve gücüyle değil, önerilerinin, çözümlerinin öznesinde bulduğu karşılıkla var olur.
1990’lı yıllardan bu yana devlet, her yöntemi kullanarak Kürtleri örgütsüz bırakmayı ve oylarını gasp etmeye çalıştı ama başaramadı. Şimdi işbaşındaki koalisyon da aynı yolu denemek istiyor.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Sözleşmesi’nin yerine ‘Ankara Sözleşmesi’ni hazırladıklarını açıkladı.
'Son 18 yılda, her alanda olduğu gibi temel hak ve özgürlüklerle birlikte kadınların güçlendirilmesi noktasında da önemli reformlara imza attık.'
İzmir'in Selçuk İlçesi'nde Orman İşletme Şefliği'nin satın aldığı fidanları AKP Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu ve AKP'liler halka dağıttı.
'İstanbul Sözleşmesi gerektiği gibi uygulanana, erkek şiddeti son bulana kadar mücadelemiz devam edecek.'
AKP Ankara İl Başkanlığı'nda İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesine tepki gösteren kadınlar açıklamalarında 'Bu iktidar da kararları da hükümsüzdür' dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.