Türkiye'de aktif olarak çok partili hayata geçilen 1945 sonrası 'komünist eğilimli olduğu' veya 'dini siyasete alet ettiği' gerekçesiyle kapatılan birkaç parti oldu.
Bandırma Ceza İnfaz Kurumu’na ilişkin raporda iktidarın reddettiği çıplak arama yapıldığı doğrulandı. Rapora göre şüpheli görülen mahpuslar önce altı sonra da üstü soyularak aranıyor.
AKP yeni demokrasi anlayışıyla ülkede doğu-batı ayrımını ortadan kaldırdı. Doğuda ne yaşanıyorsa batıda da aynısı yaşanacaktı.
Bugün Komüncülerle birlikte Paris'in Père Lachaise Mezarlığı'nda yatan yaratıcı-devrimci iki Kürt dostumuzu, Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya'yı da özlemle anıyorum
Millet İttifakı’na karşı tutum değiştirmesi ve demokratik bir zemine geçiş için ihtiyaç duyulan partinin HDP olduğunu hatırlatması gerekir.
AKP Grup Başkanvekili Turan, Gergerlioğlu’nun milletvekilliğinin düşürülmesine karşı HDP’lilerin 'darbeci AKP' sloganı atmalarına ilişkin,konuştu.
AKP'li eski milletvekili Aksoy, 'Kahrolsun otokrasi, demokrasi istiyorum. Yaşasın özgürlükçü Türkiye, yaşasın demokratik Türkiye. Demokrasi istiyorum' diye bağırdı.
Amacın; tespitleri rapora yazmadan idarelerin düzeltme yapmasına olanak sağlamak, bu yolla da raporlara yansıyan tespitlerin azalmasını önlemeye yönelik olduğu belirtiliyor.
Hakime 'görevi kötüye kullanmak' suçundan 1 yıldan 3 yıla, rüşvetten 4 yıldan 12 yıla olmak üzere toplam 15 yıla kadar hapis cezası istendi.
AKP'nin 7. Olağan Kongre sürecinde 81 il başkanının 52'si, 973 ilçe başkanlığının ise 715'i değiştirildi.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Emine Şenyaşar'ın öldürülen eşi, oğulları ve tutuklu oğlu için başlattığı 'adalet' nöbeti bugün 8'inci gününde.
Prof. Dr. Alper Şener, salgının dünyada önlenmesi için iki yol olduğunu belirterek, bunun insan trafiğini azaltıp, aşının yaygınlaştırılmasıyla mümkün olduğunu vurguladı.
CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ'da esnafı dolaşıp görüşlerini aldı.
'Merkezde siyaset yapılmaz, siyaset ilkeyle yapılır. Bütün siyasi partiler Erdoğan'ın etrafında ya da ona benzemeye çalışıyor.'
'Biliyorsunuz, tefecilere düşenler iflah olmaz. AKP de iflah olmayacaktır. Halk da büyük bir öfke birikimi var. Bu öfke bir gün açığa çıkacak.'
AKP'li belediye restore edilen tarihi Kurşuncu Hanı 525 liraya kendi uhdesine kattı.
Finike İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri daha önce yaptığı açıklamada, köylerde imam eşlerinin çarşafla derslere girdiğinden haberlerinin olmadığını açıklamıştı.
CHP, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Ekonomi Reform Paketine ilişkin, ‘Örtülü IMF Programı olacağı’ değerlendirmesini yaptı.
Sürpriz yönetmelik taslağına göre, her bir kuyumcudan 500’er gram altın toplanacak. Bu yolla kamu bankalarında 20 ton altın biriktirilecek.
DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, iktidara yönelik eleştirilerde bulundu.
Artı TV'de yayımlanan Söz Sırası programının konuğu HDP Onursal Başkanı Ertuğrul Kürkçü oldu.
Tuncay Özkan sosyal medya hesabından AKP Gençlik Kolları Kongresi'nden bir görüntü paylaştı.
AKP Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da hedef aldı: ‘Hayatın korkuyla geçmiş, korkaksın, bitiksin.’
Gencebay'ın verdiği röportajda 'Cumhurbaşkanımızı bile eleştiriyorlar' ifadeleri sosyal medyanın gündemine oturdu.
'Bu adalet, hak mücadelemize vicdanı olan herkesi adliye önünde 10 dakika nöbetimize destek vermeye davet ediyoruz.'
Hükümetin 'reform' adı altında sunduğu paketleri değerlendiren Yeşilada 'Bir yandan insan hakları eylem planı bir yandan HDP'yi nasıl kapatırız tartışması yaparsanız bu olmaz' dedi.
AKP hükümeti, ihale yasasındaki maddelerde değişiklik için A’dan Z’ye kadar bütün harfleri kullandı. Eklenecek yeni fıkra için harf kalmayınca, bu kez ‘aa’ diyerek devam etti.
AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, Gazeteci Barış Pehlivan aracılığıyla MHP lideri Bahçeli'ye mesaj verdi.
Artı TV'de yayımlanan Söz Sırası programının konuğu İnsan Hakları Savunucusu Fatma Bostan Ünsal oldu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.