Ev hapsiyle serbest bırakılan AKP'li Ayvatoğlu'nun cep telefonu incelenmesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
Ak gençlik gramına 500 lira verebilsin, AKP’ye bağlı bir şirket 4 günde 81 milyon kar etsin, eski KİT’lerin yerine geçen arpalıklar rantı aralarında paylaşsın diye…
Muhalefet tüm gücüyle yüklenince AKP cenahı geri adım atar gibi yaptı. Ayvatoğlu’nu işten attıklarını açıkladılar. Neyse ki, AKP TBMM Grup Başkan Vekili Mahir Ünal yüreklere su serpti.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, diğer muhalefet partileri ile birlikte parlamenter sistem üzerine bir çalışma başlatıldığını söyledi.
Onursal Adıgüzel, paylaşımında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da etiketledi.
Babacan, Erdoğan’ı değişken politikaları üzerinden eleştirerek 'Ülkeyi yayık ayranına çevirdiniz. Çalkalayıp duruyorsunuz memleketi' dedi.
Partisinin Grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gündeminde, Albayrak, Merkez Bankası, İstanbul Sözleşmesi ve Meclis Başkanı'nın açıklamaları yer aldı.
Mizah dergisi Leman bu haftaki kapağında, AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'na gönderme yaptı.
‘Pusulaları kendi adamlarının cebine koydular. Böylece baskıyla oy kullandırdılar. Başkanlık hakkım gasp edildi, dava açacağım.’
AKP Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, kadın cinayetleri konusunda 'O kadınları öldürenleri yetiştirenler de kadınlar. Hiç mi kadınların payı yok bu şiddette?' dedi.
'Aslında PKK ve Öcalan ile görüşme yapan biz değiliz, Erdoğan’ın kendisidir.'
AKP’li vekilin evinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Nadira Kadirova’nın ölümüne ilişkin kapatılan dosya, 10 aydır AYM’de. Ailenin avukatı Doğan, 'Adil bir karar bekliyoruz' dedi.
Karar duruşması 8 Nisan'da.
Hayatta kalma yarışında, en kolay yolun AKP’ye bir şekilde eklemlenme olduğu gerçeğini herkes kabullendi. Korkunç olan, bu.
Genel Kurul'da, lüks otomobilinde uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada yayımlanan AKP çalışanı Hamza Kürşat Ayvatoğlu Meclis'te de gündeme geldi
Öğrenci İnisiyatifi, Galata Köprüsü'ne gökkuşağı renklerini taşıyan bayrak astı.
'Lebaleb' kongreye katılan AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Ateş Coronavirus’e yakalandığını duyurdu.
TTB, yayımlanan Covid-19 risk haritasına ilişkin 10 maddelik değerlendirme yaptı, '10 maddenin 1 cümlelik özeti: Yönetemiyorsunuz!' dedi.
'Hiç kimsenin yakalanmamış olması da çok vahimdir.'
Kabine toplantısını takip eden bir gazetecinin testinin pozitif çıkmasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki basın merkezi de geçici olarak kapatıldı.
Ev hapsi şartıyla serbest bırakılan Kürşat Ayvatoğlu'nun ifadesine ilişkin detaylar ortaya çıktı.
Beşiktaş Etiler’deki Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar lojmanlarının yıkılması konusunda Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ön mutabakata vardı.
HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Yıldız'a görevi kötüye kullanma suçlamasıyla 5 ay hapis cezası verildi.
'Denetimli serbestlik denirken, gerçekte iktidar partisinin kanadından gelen, Türkiye'yi utandırıcı, yüz kızartıcı kongrelere tanık olduk.'
Artı TV'de yayımlanan Çetele'de AKP'nin son kongreleri değerlendirildi.
'Hangi noktada bu iş kırılır bilmem ama AK Parti oylarında bir düşüşe yol açtığı açık.'
İktidarın pandemi politikalarını eleştiren TTB bir kez daha 'yönetemiyorsunuz' dedi.
Uyuşturucu kullandığı görüntülenen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu, tepkilerin ardından gözaltına alınmıştı.
'Uluslararası İstanbul Sözleşmesi’nden, ülkemizin 9 yıl 8 gün sonra ani bir karar ile çekilmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.