İzmir Limanı’ndaki uyuşturucu ticareti iddialarına ilişkin konuşan Tekin, 'Unutmayın ki çok güçlü devlet kurumları var. Bu kurumların bu iddialardan habersiz olması mümkün değil' dedi.
Köylüler isyan etti: Deremiz mahvoldu. Beton kamyonları yıkanırken kullanılan su dereye karışıyor. Artık bu suyu ne hayvan içebilir ne de ürünlerde kullanılabilir.
'İktidar tüm şiddeti ve elindeki araçlarla bana saldırdı. Tüm devlet kurumlarına hakim olan AKP iktidarı elindeki bu kadar araçla tek bir usulsüzlük bulamadı.'
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda üç AKP'li bürokratın petrokimya şirketi PETKİM Yönetim Kurulu'ndan aldığı maaşı ifşa etti.
'Meclis, mafya liderinin yönlendirmesiyle gündem belirlemez, İçişleri Bakanı istifa ettirilmez. Bazı iddialar soruşturmaya değer, bu da yargı ayağından başlayacaktır.'
Özkiraz, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili, 'Hatta farklı kazanacak' açıklaması yaptı.
Bugün Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısını yinelemesi ve Sedat Peker'in açıklamalarını sürdürmesiyle borsada düşüş yüzde 3'ü aştı, euro tüm zamanların zirvesini gördü, dolar yükseldi.
Erken seçim çağrısını yineleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşlanı Tayyip Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi.
CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen Sedat Peker'in iddialarının araştırılması için ilan verdi.
CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, kuraklık nedeniyle yaşanacak ürün sıkıntısına karşı hükümetin bir an önce harekete geçmesi çağrısında bulundu.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'koruma kararı' açıklamalarını yalanladı.
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya açık çağrıda bulundu.
'Bu çürük duvardan çekilmesi gereken hangi tuğla varsa, artık o tuğla çekilmelidir.'
CHP’li Özel, Peker'in Binali Yıldırım’ın oğluyla ilgili ortaya attığı iddialarına ilişkin ‘... Keşke Ticaret Bakanlığı'na dezenfektan yardımında da bulunsaydı da kazıklanmasaydık’ dedi.
Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığına en çok yakışacak insan olduğunu belirten CHP’li Özkan, ‘Aday olursa yüzde yüz kazanır’ dedi.
‘2021'in ilk 4 ayında esnafların en çok kepenk kapatarak iflas ettiği 5 il; İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bursa oldu’
Yeni sistemle ilgili çalışmayı yürüten komisyonun üyesi CHP’li Emre izleyecekleri yol haritasını anlattı.
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Hazine ve Maliye Bakanlığı Daire Başkanı Fatih Kılınç'ın aynı zamanda TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu gösteren belgeyi paylaştı.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
CHP'li Veli Ağbaba İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı binasına yapılan saldırıyı kınadı.
Anayasa profesörü ve milletvekili İbrahim Kaboğlu son dönemde gündeme gelen devlet-siyaset-mafya üçgenine dair değerlendirmelerde bulundu.
Fahrettin Altun, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'İktidara geldiğimizde 6 ayda çok şey değişecek. 6 ayda gençler farklı bir Türkiye’de yaşadıklarını görecekler' sözlerine yanıt verdi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir Twitch yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
CHP’li Tanrıkulu, TBMM’ye verdiği araştırma önergesinde Türkiye’de bin 352 kişinin ‘zorla kaybedildiğini’ açıkladı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın danışmanlığını yaptığı ‘Mahi’ filmine 1 milyon liralık destek verdi.
CHP'li Atila Sertel, İzmir'de camilerin merkezi sistem frekanslarına girip camilerden 'Çav Bella' şarkısı çalınmasıyla ilgili Soylu'ya soru sordu.
CHP’li Özel, Bakan Soylu'nun ‘Peker’in ayda 10 bin dolar gönderdiği siyasetçi kimdir?’ sorusunu yanıtlaması için önerge verdi.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında 'zorla getirme' kararı verildi.
Son dönemde tırmanan bekçi şiddetini Meclis gündemine taşıyan CHP'li Şevkin, 'Kimden neyi koruduğu bilinmeyen bekçi terörüne derhâl son verilmelidir' çağrısı yaptı.
'Bizler, adına 'yargılama' denilen bu kısır döngünün hukuksal savunmasını yapıp, Geziyi tarihe onurla taşıyacağız.'
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.