Cumhurbaşkanının meşruiyeti meselesi de bu “gerekli ve yeterli” mantık ifadesi üzerinden tartışılmalıdır.
Selahattin Demirtaş’ı ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 'Kobanê soruşturması' kapsamında hazırlanan iddianamenin hukuki bir belge olmadığını belirtti.
MHP lideri Bahçeli'nin, Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdiği sözleri yeniden gündemde.
İBB'nin Ocak ayı toplantısında konuşan CHP'li Subaşı, belediyenin AKP döneminden kalan 9 milyar liralık borcunu ödediklerini söyledi.
Akşener: Bir cumhurbaşkanı düşünün, AK Parti Genel Başkanlığını da bıraktı, 2 dakika pandemi, 20 dakika CHP'nin her bir kademedeki insanına bağırdı. Böyle bu ülke nasıl yönetilir?
'Agamemnon' adlı yüzer iskeleyle ilgili başlatılan tartışmalara tepki gösteren Tunç Soyer, 'Agamemnon isminden rahatsız olmak nasıl bir ruh halidir?' diye sordu.
AKP Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu'nun 'Şeb-i Arus Töreni’nde Türkçe ezan okunduğu' iddialarıyla ilgili 'CHP zihniyeti yine hortladı' demesi tepkiye yol açtı.
Osmaniye'de Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, zeytin fidanı diken işçileri ziyareti sırasında A.G. isimli şahıs tarafından tahralı saldırıya uğradı.
Son iki buçuk yılda 100 binin üzerinde önerge verildiğini ama sadece 6-7 bininin yanıtlandığını belirten CHP'li Ünsal, 'Erdoğan ciddiye almayın diyor, bakanlar da öyle hareket ediyor' dedi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'sözde Cumhurbaşkanı' ifadelerinin ardından başlayan tartışma sürüyor.
CHP'li vekil Başarır, 'Ülkemiz telafisi mümkün olmayan bir faciaya sürükleniyor' diye seslendi.
CHP ve İyi Parti tarafından yapılan ortak açıklamada, 'İlk genel seçimlerde yurttaşlarımızın desteğiyle Millet İttifakı iktidarı kurulacak' ifadesi kullanıldı.
CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklama yaptı.
DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Yeneroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'na 'Terör örgütlerinin soytarısıdır' diyen Bakanı Soylu'nun tutumunu değerlendirdi.
CHP'li Yavuzyılmaz, Ziraat Bankası’nın Virgin Adası’nda bir şirkete 1 milyar 636 milyon dolar kredi verdiğini ve bu şirketin yüzde 100’ünün Turkcell'e ait olduğunu duyurdu.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında bir kez daha 'terörist' dedi.
Ev emekçisi kadınlar Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi ve sorunlarını anlattı.
CHP’li Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Hurşit Besle ile Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Adnan Erol’u görevlerinden uzaklaştırıldı.
Son dönemde dediğimde herkes nedense hep son 18 yıllık AKP ve Erdoğan dönemini anlıyor, oysa ihbarcılık zihniyeti bu devletin ciddi bir politikası.
CHP resmi sosyal medya hesabından 'Zamlar yağıyor sen ne dersen de' adıyla bir video paylaşıldı. Videoda yaşamsal ihtiyaçlara getirilen zamların yoğunluğuna dikkat çekildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ne yazık ki öğrencilikle alakası olmayan, işte CHP'nin İstanbul İl Başkanı orada, zaten kendisi bir DHKP-C militanıdır' demişti.
AKP Grup Sözcüsü Demircioğlu, tutuklanan eski Başkan Serdar Aksoy’u kastederek, 'Buradan biri suç işledi, Şakran’a (cezaevi) gitti. İstemeyiz ki buradan biri daha Şakran’a gitsin' dedi.
CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu’nun 'Siyasete ODTÜ'de okurken CHP'de başladım' sözlerine tepki gösterdi.
İlker Başbuğ’un Kontrgerilla ve 27 Mayıs darbesi konusundaki açıklamalarının ardındaki gerçekler
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 'Vatandaşların, şirketlerin ve devletin toplam borcu' grafiğini paylaştı.
Hendek'te 7 işçinin hayatını kaybettiği, 127 kişinin yaralandığı havai fişek fabrikasındaki patlamayla ilgili dava 15 Mart'a erteledi.
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Destek bekleyen esnafa ucuz kredi vermesi gereken kamu bankaları, faiz oranlarına neredeyse yüzde 100’lük zam yaptı” dedi.
Menemen'de 7 Ocak Perşembe gününe ertelenen başkanvekilliği kurası öncesi CHP'den yeni hamle geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Türkiye, sivil darbe içindedir’ dedi, Boğaziçi Üniversitesi’ne takılan kelepçeyi ‘Darbe dönemi fotoğrafı’ olarak tanımladı.
CHP’li Hüseyin Aygün, AKP İlçe Başkanı’nın, 15 elektrik direğini satmak için götürdüğü sırada yakalandığını öne sürdü.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.