İstanbul'daki Sultan Sarnıcı'nın üzerine tekke ve mescit inşaatına başlandığı ortaya çıktı.
CHP'li Bülent Tezcan, Twitter hesabından açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
CHP Grup Başkanvekili Özel 3. Havalimanı'nda yaşanan iş cinayetlerini Meclis'e taşıdı.
CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Erdoğan için Katar’dan alındığı belirtilen uçakla ilgili yeni bilgiler paylaştı.
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, alışveriş yaparken çekilen fotoğrafını paylaştı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu katıldığı düğünde Muharrem İnce ile aynı masaya oturdu. Kılıçdaroğlu ile İnce bir süre sohbet etti.
Meclis'teki kırmızı halılar turkuaz renklileriyle değiştirildi.
CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türkiye’nin 1990’lı yılların gerisinde olduğunu ifade etti.
Kemal Kılıçdaroğlu İznik'te halk ile buluştu.
Eskişehir'i yaklaşık 20 yıldır Yılmaz Büyükerşen yönetiyor.
İBB Meclisi'ndeki Karanfilköy oylaması CHP Meclis üyeleriyle İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu karşı karşıya getirdi.
'İstanbul'da bir yere aday olacağım konusunda günlerdir yazılıyor, çiziliyor.'
CHP'nin belediye başkan adaylarının nasıl belirleneceği ve yerel seçime giden süreçte nasıl bir yol izleneceği konusunu ele alan toplantıda başka isimler konuşuldu.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, ekonomik kriz ve İdlib operasyonuna dair açıklamalarda bulundu.
RTÜK, Fethullah Gülen’in güftesini yayımlayan TRT’ye ‘terör’ cezası kesti.
Polatlı'da konuşan Bahçeli, 'Mesele bekamızdır. Zillet İttifakı hazırsa, Cumhur İttifakı dünden hazır ve kararlıdır. CHP, PKK'yla ittifak hedefinin bedelini pahalıya ödeyecektir' dedi.
CHP'li Erdoğdu, Erdoğan'ın 'Faizi düşürelim' sözlerinin ardından MB'nin faiz artırım kararını açıklamasının 'siyasi bir tiyatro' olduğunu söyledi.
Artı TV'de Sibel Hürtaş'ın sorularını yanıtlayan HDP'li Ayhan Bilgen, 'Biz adayları belirleriz, HDP de destek vermek zorunda kalır’ böyle bir şey de yok' dedi.
CHP'nin hazırladığı rapora göre asgari ücretliler Ocak 2018'e göre 1603 lira ile 3 bin adet daha az yumurta, 32 kg daha az pirinç, 25 litre daha az süt alabiliyor.
CHP’li Gökçe Gökçen, Eren Erdem’in siyasi nedenlerle hapiste olduğunu belirtti.
İYİ Parti, CHP ile ittifaka ‘soğuk’ bakmıyor.
CHP'li Canyurt hakkında disiplin soruşturması başlatıldı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya karma eğitim tartışmalarıyla ilgili konuştu.
'Ülke genelinde sivil toplum örgütlerini dinleyeceğiz. Sonra bunları harmanlayıp, hükümeti sürekli uyaracağız.'
CHP Ankara Milletvekili Taşcıer, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin yarım milyar dolarlık uçağının devlet filosuna dahil edildiğini belirtti.
İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu adaylık açıklamasında bulundu, CHP'nin politikalarını değerlendirdi.
'Bana bir felsefi derinlik gösterebilirseniz ben bırakın kurultay yapmayı vallahi yarın sabah giderim.'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, yerel seçimlerde ittifakla ilgili konuştuğu belirtildi.
Cumhuriyet Gazetesi'ne müdahaleyi Erdoğan yapmadı. Ergenekon yaptı. Ergenekon da Erdoğan'a karşı bir ses olmak zorundaydı ve bunun en kolay yanı Cumhuriyet Gazetesi'dir.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.