Bazı gazetecilerin devletin içindeki karanlık yapıyı gözlerden saklayabilmek için neler yaptıklarını bugünden görüyoruz.
'27 yaşındaki Paltolu Don Kişot’tan, 72 yaşında Don Kişot’un paltosundan çıkan muhteşem Hayat Hanım’a...'
Milliyet gazetesinin o günkü haberine göre Türk lirası devalüe edildi.
'Anadolu Ajansı ilan vermişti. Lisan bilen birini arıyorlardı. Gittim görüşmeye, adamlar “Harika” dediler. Sonra Ankara’dan 'Yok, gayrimüslim olmaz' cevabı geldi.'
Demirören Medya Grubu’na bağlı olarak yayın yapan Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta gazetelerini taşınma telaşı sardı.
Online siteler 'tıklanma' sayısını artırırken basılı gazetelerin tirajları, son 1 yılda yüzde 14,11 düştü.
'Gen dizilimini anlarsak buna göre yeni test kitleri oluşturabiliriz'
'Düşünen insan her zaman sürgündür.'
Oysa bu yasa teklifi, 1 Temmuz’da en üst merci olan Yüksek Mahkemece reddedildi. Gerekçe: İfade özgürlüğü bu şekilde kısıtlanamaz.
'Görüntü alabilmek için neredeyse bir savaş verilir. Yaşanan itiş-kakış sırasında güçlüler yerlerini korur, güçsüzler geriye düşer.'
AYM'nin aldığı 'hak ihlali' kararı sonrası AKP yanlısı medya, bu karara bilindik tepkiler gösterdi.
Ekrem İmamoğlu 'NTV'yi, Habertürk'ü, CNN Türk'ü takip ediyorum, uyarıyorum' demişti
Hürriyet'in son ombudsmanı Faruk Bildirici, yalan haberde ısrar eden Hürriyet'er tepki gösterdi.
Recep Tamam Erdoğan eski yol arkadaşına yapıldığı söylenen suikast girişimi konusunda neden sessiz, bir açıklama yapması gerekmiyor mu?
'Bir işe 525 bin TL yatırıp, bir ay sonra 17.5 milyon TL kazanmak imkansız'
İşten çıkarılanlar Hürriyet, Milliyet, Posta ve Kanal D'nin internet sitelerinde çalışıyordu.
Eski Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolma olayının arkasında MOSSAD olduğunu iddia etti.
Gökçer Tahincioğlu, Milliyet'le yollarının ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Günlük sol mücadele gazetesi haline dönüştükten sonra bir yandan Demirel Hükümeti'nin, öte yandan büyük sermaye çevrelerinin baskıları nedeniyle Akşam nasıl ehlileştirilmişti?
'AK Parti ve MHP oyunu topladığı zaman ortaya çıkan sonuç size yerel seçimde aynı sonucu vermeyebilir.'
Güngör Uras ekonomiyi 'Ayşe Teyze' üzerinden yorumlamasıyla tanıyordu.
Milliyet gazetesinde uzun yıllar ekonomi yazarlığı yapan Güngör Uras 85 yaşındaydı.
Ancak yıldızlaşmış, birikimini çoktan yapmış, işten çıksa daha zor koşullarda da olsa gazetecilik yapabilecek olanlara, kenara çekilebilme erdemini gösteremeyenlere acıyacak değilim.
Doğan Medya Grubu'ndaki tasfiyelerin seçim sonrasında artacağı ve Milliyet ile Vatan gazetelerinin kapanabileceği iddia edildi.
Hünerleri saymakla bitmeyecek kadar çoktu. Karikatürist, tiyatro ve sinema oyuncusu, tiyatro yönetmeni, mizah yazarı gibi ünvanları vardı. Ama bunları hiç üstlenmez 'Ben Altan' der geçerdi.
Türkiye ile Fransa arasında demokrasi ve hukuk devleti ve bu kavramlara ilişkin kültürel kodlar, davranış kodları açısından, maalesef, Fransa lehine büyük bir fark var.
Eskiden de olurdu ama Doğan Medya'nın 'Amiral Gemileri' genellikle bu topa girmezlerdi. Doğan Medya'nın devrinin ilk gününde tablo değişti. Tüm Havuz bir kez daha hep birden pişti oldu.
Doğan Medya Grubu’nun satışını muhalefet, 'kendi iradesiyle değil baskı altında satış' şüphesiyle karşılamıştı.
Zaten Milliyet’ten transfer edilen baş polis, Hürriyet’in tepesine yerleşip gereken hazırlığı ve temizliği yaptı. Geriye, kılçıkları temizlemek kaldı.
HDP'li Osman Baydemir'in Meclis konuşmasında sarfettiği bir sözcük büyük tartışmalara yol açtı. Kürdistan nedir? Nerededir?
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.