AP Türkiye Raportörü Kati Piri, 23-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesi Artı Gerçek'e konuştu.
OECD, 31 Mart seçimleri sonrası yatırım ortamındaki belirsizliğin sürdüğünü belirtti, Türkiye için 2019 büyüme beklentisini eksi yüzde 1.8'den eksi yüzde 2.6'ya indirdi.
Kamu Özel İşbirliği projelerinde Türkiye, 2014-2018 arasındaki 22.76 milyar avroluk yatırım büyüklüğü ile modelin mucidi İngiltere'yi bile sollayarak Avrupa birincisi oldu.
Savunma bakanlıkları heyetlerinin 20- 25 Mayıs'ta bir araya geleceği açıklandı.
Çöl tozunun batı illerinden başlayarak ülke genelinde etkili olması bekleniyor.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, İstanbul seçimlerinde partilerin stratejilerine yer verdi.
İYİ Partili Aytun Çıray, Cumhur İttifakı'nın 'beka' söylemine pirim verilmediğini belirtti.
78'liler Derneği Sözcüsü Celalettin Can 'Türkiye İdlib'i kaybetmek üzere' dedi.
'Türkiye'de, cumhurbaşkanına uymadığı için demokratik bir kararın bozulduğunu İstanbul'da yaşadık.'
Fatih Altaylı, Rusya'dan alınan hava savunma sistemi S-400'lerle ilgili yazdı.
'Türkiye'de özgürlüklerin durumu ve yaşam tarzı konusundaki algılar da gençlerin yurt dışına gitmelerini tetikliyor.'
Heyetin Ankara'daki görüşmelerden sonra yarın Türkiye'den ayrılması planlanıyor.
ABD Hava Kuvvetleri: Türkiye'nin S-400 sistemine geçmesi F-35 alımını tehlikeye düşürür.
Yunanistan hükümetinin, Estia’da bugün yayımlanan haberi henüz yalanlamaması dikkat çekti
Türkiye, AB'yi, Suriyelilere yönelik mali yardımını yeterince hızlı aktarmamakla itham ediyor.
Çin, son yıllarda Sincan bölgesinde meydana gelen saldırılardan saldırıdan Türkistan İslam Partisi'ni sorumlu tutuyor.
Dün 5.99-6.04 bandında dalgalanan dolar/TL yeni günde de yükselişte.
Beyaz Saray, ABD Başkanı Trump'ın çelik vergisiyle ilgili son düzenlemesini duyurdu, Türkiye vergi avantajı sağlanan ülkeler listesinden çıkarıldı.
Karar yazarı Taha Akyol, dış politikadaki sorunların ekonomiyi nasıl olumsuz etkilediğini yazdı.
TÜİK'in 'İstatistiklerle Gençlik 2018' araştırmasına göre gençlerin yalnızca yüzde 55,4'ü kendini mutlu olarak ifade etti. Bu son 16 yılın en düşük oranı olarak kayda geçti.
Çavuşoğlu, 'S-400’ler için 'Tamamen bizim kontrolümüzde olacak' dedi.
Almanya'nın önemli ekonomi gazetelerinden Handelsblatt, hükümetin attığı her adımın ekonomik durumu daha da kötüleştirdiğini belirtti, 'Yatırımcının güveni giderek azalıyor' dedi.
Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne müzakere sürecine ilişkin açıklama yapan Almanya Başbakanı, 'Siyasi etikle ilgili düşünceler birçok noktada farklılıklar gösteriyor' dedi.
Oxford Economics’in değerlendirmelerine yer veren Financial Times'ın haberine göre, Türkiye ve Arjantin’de üç yıl içinde yüzde 71 ihtimalle döviz krizi görülecek.
Vladimir Putin 'Senelerdir tekdüze bir biçimde aynı sakızı çiğniyoruz, ancak hiçbir şey olmuyor' dedi.
Moody's'in bugün ülkelerin kredi durumuyla ilgili Londra'da toplantısı vardı. Türkiye ile ilgili sunum da yapılacaktı. Moody's, sunumu beklemeden açıklamayı yaptı.
Türkiye, sanıkların iadesini talep etmiş, ancak Yunanistan yargısı iade taleplerini reddetmişti.
Türkiye - ABD ilişkilerinin yumuşama gösterdiği ve S-400 alımının ertelenebileceği iddia edilmişti.
Reuters, ABD ile Türkiye arasında yapılan görüşmelerin ardından Rusya'dan S-400 almanın ertelenebileceğini yazmıştı.
Türkiye'de 'bunama' olarak da bilinen ve zihinsel performansı etkileyen demansın en yaygın görülen şekli alzaymır.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.