Avrupa Parlamentosu, AİHM'in Demirtaş kararıyla ilgili bir oturum düzenledi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'nin rahatsızlığını ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey'e iletmişti.
Ankete katılan katılımcılara 'Hangi ülkeye taşınmak istersiniz?' sorusu soruldu.
Ünlü arama motorunun harita servisi, 300’den fazla askeri tesisin yerini ifşa etti.
İki isme 'İvedilikle merkeze dönün' talimatı gitti.
Yerel seçimlerde kadının adı unutuldu. 793 adaydan sadece 26’sı kadın.
Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü'nün (SIPRI) araştırmasına göre, silah üreten Türkiyeli şirketler geçen yıl kârını yüzde 24 artırdı.
'Türkiye’de Sarı Yelek hayali kuranların sonu Sarı Etek olur.'
"Dolayısıyla, ya halkta arıza var ya Türkiye'nin tasvirinde bir problem var."
Yönettiği ülkenin haline bakmadan Batı ile demokrasi yarışına girmek aslında siyasal İslamcıların hadsizlikte vardıkları noktayı göstermek açısından ibret verici.
18 yaş ve üstü nüfusun yaklaşık 57 milyon olduğunu düşünürseniz nüfus içinde yüzde iki dolayında dolandırıcı var.
Rahip Brunson 'Ben biliyordum ki Amerika bu kadar kolay takas yapmaz' dedi.
Aralarında sanatçılar, siyasetçiler ve gazeteciler de bulunuyor.
Türkiye vatandaşları, Suriyelilerden sonra sığınma başvurularında ikinci sırada yer alıyor.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verilerine göre, zaman zaman Türkiye’de solunan havadaki kirlilik oranı Dünya Sağlık Örgütü’nün normal kabul ettiği değerin 9 kat üzerine kadar çıktı.
Son yıllarda Kürtlere ve demokrasi mücadelesi içinde olan her kişiye kesilen bu cezaların asıl nedeni, Kürtleri beka sorunu olarak görmekten kaynaklanıyor.
Romanya'da yaşayan gazeteci Kamil Demirkaya Gülen yapılanmasına üye olduğu iddiasıyla Türkiye'nin iade talebi üzerine gözaltına alındı.
TÜSİAD Başkanı Bilecik, 'Ekonominin bu hale gelmesinde önce iğneyi kendimize batırmamız gerekiyor; kredi daralması bitmeden bu kriz bitmeyecek' dedi.
Kilit adam Michael Flynn, belli ki savcıya her şeyi anlattı. O ceza almayacak ama gelen haberlere göre, Gülen'in kaçırılmasını da içeren Türkiye soruşturması derinleşiyor.
Trump’ın eski ulusal güvenlik danışmanı Flynn’a, Gülen’e yönelik araştırma yapılması için Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Ekim Alptekin tarafından 530 bin dolar ödendiği ortaya çıkmıştı.
OECD, Türkiye’nin 2019’da dünyada en kötü performans sergileyen ülkelerden biri olmasını bekleniyor. Ekonomi daralacak, işsizlik yüzde 13’ü bulacak.
Mansur Yavaş, CHP'den seçilip İYİ Parti'ye geçeceği iddiasıyla ilgili açıklamada bulundu.
Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava devam edecek.
Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye için büyüme beklentilerini aşağı, enflasyon beklentilerini ise yukarı yönlü olarak değiştirdi.
Instagram, 2018'de 1 milyar aylık aktif kullanıcı bildirmişti.
Moody's, yurt içi ve siyasi risklerin Arjantin, Brezilya, İtalya ve Türkiye için görünümler üzerinde baskı yaratmaya devam edeceğini ifade etti.
KHK'yle ihraç edilen ya da 'güvenlik' soruşturmasına takılan doktorlara özel sektörde de 450 günlük çalışma yasağı getiren yasa Resmi Gazete'de yayımlandı.
Zirve duyurusunu Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov yaptı.
Türkiye İdlib’den cihatçıları çıkarabilmek için Rusya’nın, Minbiç’e girip Kürtleri ezebilmek için de ABD’nin onayını almak zorunda.
Fransa Hükümeti bu sancılı süreçte mesela dış güçleri olaylardan sorumlu tutmadı, muhalefete olayları fırsat bilip hücum etmedi, tansiyonu düşürmek için elinden geleni yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.