AKP'li Kurtulmuş'tan Can Atalay sorusuna 'Yargı süreci devam ediyor' yanıtı

AKP'li Kurtulmuş'tan Can Atalay sorusuna 'Yargı süreci devam ediyor' yanıtı
AKP'nin TBMM Başkan Adayı Numan Kurtulmuş seçim turu kapsamında CHP'yi ziyaret etti. TİP'ten vekil seçilmesine rağmen tahliye edilmeyen Can Atalay hakkında konuşan Kurtulmuş, "Mahkeme süreci devam ediyor" dedi.

Artı Gerçek - Meclis Başkanlığı için seçim turuna çıkan ve CHP TBMM Grubunu ziyaret eden AKP'nin adayı Numan Kurtulmuş, "Kısa ama yararlı bir görüşme oldu. Meclisi çok önemli bir gündem bekliyor. Fedakar bir işbirliği içerisinde calışacağız" dedi.

CHP'nin Grup Başkanı Özgür Özel de "Sayın Kurtulmuş, desteğimizi istedi. Biz yarın aday çıkaracağız. Sayın Kurtulmuş, 2 yıl boyunca tarafsız olursa, biz 2. dönem adaylığında kendisini destekleyeceğiz ve karşısına aday çıkarmayacağız" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin Can Atalay sorusuna Numan Kurtulmuş, "Yasama ve yürütmenin biribirinden bağımsızlığı prensibine dikkat etmemiz lazım. Bu konuda devam eden bir mahkeme süreci var. Ümit ederim ki en kısa süre içersinde mahkeme kararını verir. Biz kararın bir an evvel kesinleşmesini temenni ederiz" diye yanıt verdi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar