AKP'li Mustafa Varank'tan köpeklerin katledilmesine destek açıklaması: Uyutmayı sonuna kadar destekleyeceğim

AKP'li Mustafa Varank'tan köpeklerin katledilmesine destek açıklaması: Uyutmayı sonuna kadar destekleyeceğim
AKP'li Mustafa Mustafa Varank, AKP iktidarı tarafından hazırlanan ve sokak köpeklerinin katledilmesini öngören yasa teklifine sahip çıktı: "Meclis’e gelecek olan uyutma dahil tüm teklifleri sonuna kadar destekleyeceğim."

Artı Gerçek - Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AKP'nin Bursa Mileltvekili Mustafa Varank, yaşam alanları ellerinden alınan ve sokaklarda yaşamak zorunda bırakılan köpekleri 'uyutma' adı altında katletmeye ilişkin yeni yasa teklifine sahip çıktı.

'Uyutma' dahil tüm teklifleri sonuna kadar destekleyeceğini söyleyen Varank, "Annelerimizin çocuklarını okula göndermeye, yaşlılarımızın sokakta yürümeye endişe ettiği bir düzende sorumluluk bize, tüm siyasetçilere aittir" sözlerini sarf etti.

'İNSAN HAYATINDAN DAHA KIYMETLİSİ YOKTUR'

Varank'ın paylaşımı şu şekilde:

"Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, başıboş sokak köpeklerinden ötürü ciddi sıkıntı içinde. Ölümle sonuçlanan sayısız vaka, travma yaşayan onca yavrumuz, hayatları sönen nice insanımız var. Biz inanıyoruz ki: insan eşref-i mahlukattır, insan hayatından daha kıymetlisi yoktur.

'UYUTMA DAHİL TÜM TEKLİFLERİ SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİM'

Annelerimizin çocuklarını okula göndermeye, yaşlılarımızın sokakta yürümeye endişe ettiği bir düzende sorumluluk bize, tüm siyasetçilere aittir. Bursalı hemşehrilerimizin TBMM'deki temsilcisi olarak bu sorunun çözümü için Meclis’e gelecek olan uyutma dahil tüm teklifleri sonuna kadar destekleyeceğim." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar