Akşener'den YSK'ye Ordu tepkisi: Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür

Akşener'den YSK'ye Ordu tepkisi: Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür
Meral AKşener YSK'nin Ordu'ya ilişkin kararına tepki gösterdi. Akşener, "Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür" dedi.

Artı Gerçek - İYİ Parti'nin Ordu'da usulsüzlük olduğu gerekçesi ile seçimin yeniden yapılması talebiyle yaptığı olağanüstü başvuru Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından reddedildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener YSK'nin bu karar ile "tarihine kara bir leke" sürdüğünü söyleyip "Milletimizden aldığı helali, hırsızların masasına haram olarak sunmuştur" diye tepki gösterdi.

puanla birinci sırada tamamlamıştı. İYİ Parti adayı Enver Yılmaz yüzde 36,53’le ikinci sırada yer alırken, CHP adayı Zekai Sana yüzde 16,58 oranında oy almıştı.

Akşener soyal medya hesabı üzerindne paylaşım yaparak YSK'nin kararına tepki gösterdi. Akşener paylaşımında, "Kendini hâlâ millet iradesinden üstün görenlere bir kez daha hatırlatmak isterim ki; Doğruların elbet bir gün ortaya çıkmak, hakkın da elbet bir gün sahibini bulmak gibi çok güzel bir huyu vardır..." ifadelerini kullandı.

Akşener'in paylaşımı şöyle:

"Seçim şaibelerine karşı bu kadar istikrarlı olarak; adaletsiz, ciddiyetsiz ve basiretsiz kararlar veren bir Yüksek Seçim Kurulu, bizden başka hiçbir ülkeye nasip olmamıştır...

98 bin oyun geçersiz olduğu, kullanılmayan zarf ve oy pusulalarının havalarda uçuştuğu, sandıkların başında "partili" devlet memurlarının bulunduğu ve daha birçok garabetin kanıtlarla ortaya konulduğu Ordu seçimlerine yönelik tüm itirazlarımıza, YSK bugün red kararı vermiş...

YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Enver Yılmaz'ın sandıkta milletimizden aldığı helali, hırsızların masasına haram olarak sunmuştur.

Kendini hâlâ millet iradesinden üstün görenlere bir kez daha hatırlatmak isterim ki; Doğruların elbet bir gün ortaya çıkmak, hakkın da elbet bir gün sahibini bulmak gibi çok güzel bir huyu vardır..."

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar