Erdoğan Samsun'daki açılışta oy istedi: Altılı Masa'yı falan hep birlikte çökerteceğinize inanıyorum

Erdoğan Samsun'daki açılışta oy istedi: Altılı Masa'yı falan hep birlikte çökerteceğinize inanıyorum
Samsun'da açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Altılı Masa'yı falan hep birlikte çökerteceğinize inanıyorum" diyerek oy istedi. CHP'yi geçen hafta açıkladığı vizyon belgesi üzerinden eleştirdi, "İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda" dedi.

Artı Gerçek - Samsun'da açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan muhalefeti hedef altı. Yaklaşan seçimlere işaret eden Erdoğan oy istedi ve şöyle konuştu:

"Önümüze kurulan tuzakların amacı, Türkiye'yi küresel, siyasi ve ekonomik düzenin dışında bırakmaktı.Biz bunların hiçbirini yutmadık. Gabar'da bunları çökerttik, Cudi'de bunları çökerttik, Tendürek'te bunları çökerttik. Bunların inlerine gireceğiz demiştim, girdik. Şimdi bu parlamentoda da terör örgütünün uzantıları var. Bu uzantıları da 2023'te hep birlikte temizlemeye hazır mıyız?

"Çok çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız. 2023'te artık parlamentomuz gerçek sahipleri ile ihya olacak, inşa olacak. Altılı Masa'yı falan hep birlikte çökerteceğinize inanıyorum."

'İTHAL DANIŞMANLARLA YÜRÜMEDİK'

Geçtiğimiz hafta CHP'nin açıkladığı vizyon belgesini de eleştiren Erdoğan, ana muhalefet partisini ekonomi danışmanları üzerinden eleştirdi:

"İthal danışmanlarla yürümedik biz bu yollarda. Siz varsınız yeter. İthal danışmanlar falan filan nedir, geç o işleri. Gözümüz de kalbimiz de hep milletimize baktı." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar