Bakan Yardımcısı Duran istifa etti, AKP'den aday adayı oldu

Bakan Yardımcısı Duran istifa etti, AKP'den aday adayı oldu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, görevinden istifa ederek AKP'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Artı Gerçek - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran yaptığı açıklamada, Bakan Yardımcısı olarak sürdürdüğü görevini, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olabilmek için noktaladığını duyurdu.

Yeni bir hizmet yarışı için yola çıktığını söyleyen Duran, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle kamu kurumlarında ülkeme ve milletime hizmet etme şerefine kavuştum. Bu vesileyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere görevde bulunduğum süreçte şahsıma duydukları güven ve destek dolayısıyla ilgili bakanlarımıza şükranlarımı arz ediyorum." ifadesini kullandı.

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sakarya için "büyük heyecan" duyduğunu belirten Duran, belediye başkan aday adaylığını ve hali hazırdaki görevinden istifasını şöyle duyurdu:

"16 ilçesinde; insanlarıyla, kültürel zenginlikleriyle, doğal güzellikleriyle özel bir ahenk oluşturan kardeşlik şehrimize hizmet etmek hedefiyle, bugün itibarıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcılığı görevimden istifa ederek, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar