Eski Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, CHP’den aday adayı oldu

Eski Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, CHP’den aday adayı oldu
İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılında görevden alınan Eski Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, CHP İzmir 1’nci bölgeden aday adayı oldu.

Seda TAŞKIN


ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) milletvekili aday adaylığı başvurusu için tanınan süre 22 Mart akşamı sona erdi. Adaylık başvurusu sona ermesiyle birlikte, adaylık başvurusunda bulunan isimler de belli olmaya başladı. 2019 yılında görevden alınan eski Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, CHP İzmir 1’nci Bölge Milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu.

Birçok il ve ilçede kaymakamlık, vali yardımcılığı gibi görevlerde bulunan, en son İzmir Buca ilçesinde kaymakam olarak görev yapan Fecri Fikret Çelik, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimler için CHP’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

GÖREVDEN ALINMIŞTI

Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, görev süresinin dolmasına daha bir yıl varken 2019 yılında görevden alınmıştı. İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınarak Kayseri’ye gönderilen Çelik’in, AKP adayı Arslan ve AKP Buca İlçe Başkanı Ali Boyla tarafından “parti için çalışmadığı gerekçesiyle” Soylu’ya şikayet edildiği iddiası da gündeme taşınmıştı.

Öne Çıkanlar