Cem Küçük: Bahçeli'nin Öcalan açıklamasını önceden Erdoğan dışında iki vekil daha biliyormuş

Cem Küçük: Bahçeli'nin Öcalan açıklamasını önceden Erdoğan dışında iki vekil daha biliyormuş
Cem Küçük, Bahçeli'nin dün yaptığı Öcalan açıklamasını, öncesinde Erdoğan dışında sadece iki milletvekilinin bildiğini söyledi.

Artı Gerçek - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin dünkü grup toplantısında yaptığı konuşmasındaki, "(PKK lideri Abdullah Öcalan) Tecriti kaldırılırsa, gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Sonra da Umut Hakkı'nın kullanılması için başvurusunu yapsın. Hodri meydan! Buna varız" açıklaması, yeni bir tartışma süreci başlattı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da aynı gün AKP İl Başkanları toplantısında, "Açılan bu tarihi pencerenin hesaplara kurban edilmemesini istiyoruz. Hep beraber terörün olmadığı Türkiye'yi inşa edelim isliyoruz" ifadesini kullandı.

TGRT'den Cem Küçük, bu sabahki programında, Bahçeli'nin bu açıklamasını öncesinde sadece Erdoğan ile iki milletvekilinin bildiğini söyledi. Küçük, edindiği kulis bilgisini şöyle özetledi:

"Ben dün öğrendim. Erdoğan, Bahçeli, iki de vekil biliyormuş, başka kimse bilmiyormuş. Belki İbrahim Kalın, Hakan Fidan biliyor olabilir bilmiyorum."

Öne Çıkanlar