CHP'li vekillerden Soylu'ya: Korkutamazsın, yargılanacaksın

CHP'li vekillerden Soylu'ya: Korkutamazsın, yargılanacaksın
Kemal Kılıçdaroğlu'na "yakanı bırakmayacağız" diyen Süleyman Soylu'ya CHP'lilerden cevap geldi. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Soylu'ya "bizi korkutamazsın" dedi, Ali mahir Başarır "yargılanacaksın" diye seslendi. aşarır "Yargılanacaksın" dedi.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin uyuşturucu çetelerinin çatışma alanına döndüğüne yönelik iddiaları sonrasında iktidar ve muhalefet arasındaki gerilim devam ediyor. İçişleri bakanı Süleyman Soylu'nun Kılıçdaroğlu'na yönelik "yakanı bırakmayacağız" çıkışına CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'dan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Başarır Soylu'ya, "Çırpınışların boşa, yargılanacaksın korkak Süleyman" diye seslendi. Başarır paylaşımında Soylu'nun daha önce adı suç örgütleri ile anılan kişilerle çekilmiş fotoğraflarını da hatırlattı.

ÖZTRAK: KORKUTAMAZSIN

Soylu'nun açıklamalarına bir tepki de CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Öztrak, Soylu'nun sözlerini "sarayın talimatıyla seçilmişleri bürokratik vesayet altına alma girişimi" olarak nitelendirdi ve "Bize sökmez, korkutamazsınız" dedi.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar