CHP'li Tekin'den 'Kürdistan' yanıtı: Prompter değişince Erdoğan da değişir
CHP İstanbul Mİlletvekili Gürsel Tekin, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kürdistan diye bir bölge mi var?" sorusuna geçmişteki sözlerini hatırlatarak yanıt verdi.

ARTI GERÇEK - 'Kürt sorununda müzakere süreci' döneminde barışa ve müzakereye karşı çıkan partilere, "Meclis tutanaklarına bakarlarsa, orada 'Kürdistan' kelimesini görecekler" sözleriyle karşı çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kayseri ve Hatay mitingilerinde HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin, "Kürdistan’da kazanacağız, batıda AKP ve MHP’ye kaybettireceğiz" sözlerini hatırlatarak sert sözlerle eleştirilmesi, sosyal medyanında gündemi oldu.
İLGİLİ HABER: ERDOĞAN'IN HEDEFİNDE HDP VAR
Açıklamanın ardından paylaşılan pek çok tweette Erdoğan' ve AKP'li siyasetçilerin Kürt sorunu ve PKK hakkındaki ifadeleri hatırlatıldı. İlk tepkilerden biri Erdoğan'ın hedefine aldığı partilerden biri olan CHP'den geldi.
Prompter değişince Erdoğan da değişir. pic.twitter.com/G5iReIoXJP
— Gürsel Tekin (@gurseltekin34) 24 Şubat 2019
ERDOĞAN'IN 'KÜRDİSTAN' VE 'LAZİSTAN' AÇIKLAMALARININ KUPÜRLERİNİ YAYINLADI
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Erdoğan'ın,"Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Peki bu Bay Kemal bu açıklamayı yapanlarla nasıl oluyor da beraber gidiyor? sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi.
Tweetine "Prompter değişince Erdoğan da değişir" notuyla paylaşan Tekin, Erdoğan'a geçmişte yaptığı konuşmaların haberlerin kupürlerini yayınlayarak yanıt verdi.