DEM Parti'den seçim açıklaması: Binbir emek ve zorlukla kullandığınız bu oylara sahip çıkınız

DEM Parti'den seçim açıklaması: Binbir emek ve zorlukla kullandığınız bu oylara sahip çıkınız
DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, seçimlere dair bir kez daha açıklama yaptı. Doğan, "DEM Parti olarak sizlere çağrımız, binbir emek ve zorlukla kullandığınız bu oylara sahip çıkınız. Oylarınız için tuttuğunuz nöbet bir demokrasi nöbetidir" dedi.

Artı Gerçek - Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, seçimlere ilişkin partinin genel merkezinde dördüncü kez kameralar karşısına geçerek açıklama yaptı.

Doğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

"Şimdi çok önemli başka bir duraktayız. Oy kullanmak yetmiyor Türkiye'de. Çünkü bir de oylarımızı korumamız gerekiyor. Sandıklarınızın başından lütfen ayrılmayın. Oy kullanan herkes oylarına sahip çıkma, oy sayımı bitene kadar kalma hakkına sahip. DEM Parti olarak sizlere çağrımız, binbir emek ve zorlukla kullandığınız bu oylara sahip çıkınız. Oylarınız için tuttuğunuz nöbet bir demokrasi nöbetidir, kutsal bir iş yapıyporuz."

"Tek tek tespit ettiğimiz ihallerin altında kalacaklar. Hiç bir irade halkların iradesinden daha büyük değildir, DEM Parti'nin tarihi tam da bunun özetidir."

"Islak imzalı tutankaları almalı ve fotoğraflarını çekmeliyiz. Bizim oylarımız sözümona yanlışlıkla başka siyasi partilere yazılmıştı. Bunlara da dikkat etmeliyiz."

"Adalet Bakanı bir açıklama yapmış. Açıklamaya göre seçimler gayet şeffaf ve güvenli bir biçimde ilerliyormuş. Şimdi ben de Adalet Bakanına seslenmek istiyorum. O zaman bu taşımalı seçmenlere neden ihtiyaç duydunuz?"

(Şırnak'ta çekilen fotoğrafı göstererek) "Bu görüntü Şırnak merkezde bir okula ait. Son derece şeffaf, aleni bir şekilde suç işleniyor. Eğer bir şeffaflıktan söz edeceksek, işlenen suçun aleni bir şekilde yapılması olabilir ancak."

"5900 seçmenin hiç biri Şırnaklı değil."

"Eğer bunlar taşımalı seçmen değilse lütfen ispat ediniz. Bunlar seçimlerin sonuçlarını değiştiremeyecek. Beyhude çabalar. Bu darbe değilse nedir?"

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar