Demirtaş'tan Iğdır mitinginde sesli mesaj: Seçim akşamı yalan haber yapabilirler, onlara kanmayın. Sandık başından ayrılmayın

Yeşil Sol Parti, Iğdır’da binlerin katılımıyla miting düzenliyor. Mitingde Demirtaş'ın sesli mesajı yayımlandı. Demirtaş mesajında sandık güvenliğine dikkat çekerek, seçim akşamı yalan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Artı Gerçek - Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti), Iğdır belediye meydanında Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve binlerce kişinin katılımıyla miting düzenliyor.

Alanın Yeşil Sol Parti bayraklarıyla süslendiği mitingde, konuşmalar yapılıyor. Mitingde Selahattin Demirtaş'ın ses kaydı dinlendi. Demirtaş ses kaydında şöyle konuştu:

"Seçim için artık sayılı günler , saatler kaldı. Buraya kolay gelmedik. Görmediğimiz zulum kalmadı ama hep beraber direndik asla boyun eğmedik, diz çökmedik. Amacımız bu topraklarda eşit, özgür ve onurlu bir şekilde yaşamaktır. Amacımız huzur, refah ve adaletin olduğu bir ülkedir. Şimdi bunlara her zamankinden daha yakınız. İnşallah güzel günlerin kapılarını açacağız. İşte bunun için anahtar sizin elinizde diyorum. O anahtarla yeni bir yaşamın kapısını açın. Sandığa gidin oyunuzu kullanın.

Özellikle genç kardeşim, sana sesleniyorum. En yakın seçim bürosuna gidip görev almalısın. 14 Mayıs günü bu halkın oyu sana emanettir. O emaneti gözün gibi korumalısın. Tüm akşam Anadolu Ajansı başta olmak üzere her yerde yalan yanlış haberler yapabilirler. Daha önce yaptılar. Onlara asla kanmayın. Onların yalanlarına karşı asla diz çökmeyin. Sandık başından asla ayrılmayın. Türkiye artık değişime karar vermiş durumda. Emin olun kazanacağız. Mutlaka kazanacağız. Bunun için 14 Mayıs'ta sandığa gidin ve her iki oyunuzu gönül rahatlığıyla kullanın. Bir oy Yeşil Sol Parti'ye bir oy Kemal Kılıçdaroğlu'na.

Değerli halkım, farkında olduğunuzu biliyorum ama yine de söyleyeyim. Ben direnme gücünü sizden alıyorum ve lütfen şunu unutmayın: Ben buradayım ama kalbim orada sizlerle. Sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum. Özgür günlerde görüşeceğiz. Hepinizi hasretle kucaklıyor yürek dolusu selam, sevgi gönderiyorum." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar