Ekrem İmamoğlu: Milyonlarca üniversiteli ve aileleri artık eğitimin yüz yüze olmasını istiyor

Ekrem İmamoğlu: Milyonlarca üniversiteli ve aileleri artık eğitimin yüz yüze olmasını istiyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maraş depremlerinin ardından yüz yüze eğitim çağrısında bulundu. İmamoğlu, "Bir ay önce 'Yüz yüze eğitime hazırız' diyen kurumları açıklama yapmaya davet ediyorum" dedi.

Artı Gerçek - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Yükseköğretim Kurulu'na (YÖK) yüz yüze eğitim çağrısında bulundu.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada İmamoğlu, "Mart ayının sonuna geldik, YÖK hala sessiz" dedi.

İMAMOĞLU ÇAĞRI YAPTI

"Milyonlarca üniversiteli ve aileleri artık eğitimin yüz yüze olmasını istiyor" diyen İmamoğlu, devamında şu ifadelere yer verdi:

"1 ay önce 'Yüz yüze eğitime hazırız' diyen kurumları açıklama yapmaya davet ediyorum."

NE OLMUŞTU?

Maraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından üniversiteler de uzaktan eğitime geçmişti. Uzaktan eğitim kararının nisan ayının başında değişeceği belirtilmişti.

Ayrıca İmamoğlu da, 22 Mart'ta da Twitter'dan açıklama yapmış ve "Eğitim yüz yüze / Sınavlar yüz yüze olmalı. Deprem bölgesindeki gençler dahil, milyonlarca üniversiteli genç okullarının açılmasını bekliyor. YÖK, yüz yüze eğitime hazır olduklarını açıkladı. Gençleri daha fazla mağdur etmeyin Üniversiteleri açın" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar